Be krepšelio ar vežimėlio į „iki“ parduotuves nepateksite

Be krepšelio ar vežimėlio į „iki“ parduotuves nepateksite

Prekybos tinklas „Iki“ artėjant šventėms primena, kad laikosi griežtų saugumo priemonių ir pirkėjų srautus riboja pagal pirkinių krepšelius bei vežimėlius. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, teigia, kad pirkėjai į prekybos vietą apsipirkti turi įeiti su prekybiniu vežimėliu ar krepšeliu.

„Būdami atsakingi ir rimtai reaguodami į šiuo metu sudėtingą koronaviruso plitimo situaciją Lietuvoje skatiname savo pirkėjus prisidėti prie pandemijos valdymo ir laikytis lankymosi prekybos vietose taisyklių. Norėdami kuo efektyviau reguliuoti žmonių srautus, prekybos centre leidžiame apsipirkti tik su pirkinių krepšeliais ar vežimėliais. Taip užtikriname saugų 10 kv. m plotą vienam pirkėjui.  Pavyzdžiui, jeigu parduotuvė yra 1000 kv. m ploto, pirkėjams skirtų krepšelių ir vežimėlių bus 100“, – sako V. Budrienė.

Apsipirkti į prekybos vietą taip pat raginama nevykti didesnėmis nei dviejų asmenų grupelėmis, laikytis atstumo bei čiaudėjimo ir kosėjimo etiketo, parduotuvėje atsiskaityti kortelėmis. Lankytojai skatinami iš anksto planuoti savo pirkinių krepšelį tam, kad prekybos vietoje praleistų mažiau laiko.

„Iki“ komunikacijos vadovė pabrėžia, kad prekybos tinklas rūpinasi lankytojų sveikata – tik atvykę į prekybos centrą žmonės šalia įėjimų randa bekontakčius dozatorius su dezinfekcijos skysčiu. Kad lankytojai su prekybos tinklo personalu kontaktuotų kuo mažiau, prie kasų yra įrengtos organinio stiklo pertvaros, eilėse prie kasos taip pat yra sužymėti saugūs lankytojų atstumai.

„Parduotuvėse nuolat vyksta reguliari paviršių, pirkinių bei krepšelių dezinfekacija. Be abejonės, viso apsipirkinėjimo metu lankytojai privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias kaukes. Tos pačios taisyklės galioja ir visam parduotuvės personalui. Kaukes prekybos tinklo darbuotojai privalo dėvėti ne tik parduotuvės salėje, bet ir pagalbinėse patalpose“, – teigia V. Budrienė.

Komunikacijos vadovė teigia, kad prekybos centras ėmėsi ir papildomų saugumo priemonių – darbuotojams ne tik kasdien matuojama temperatūra, prekybos tinklas skyrė lėšų, kad kiekvienas parduotuvės darbuotojas turėtų galimybę pasiskiepyti nuo gripo.

„Sveiki darbuotojai – didžiausias mūsų prioritetas. Juk šiuo metų laiku Lietuvoje siaučia ne tik koronavirusas, bet ir gripas, kitos peršalimo ligos. Rūpinamės savo darbuotojais ir norime, kad jie jaustųsi kaip galima saugesni“, – pabrėžia V. Budrienė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder