"Vilties bėgimas 2016": liko 3 dienos

"Vilties bėgimas 2016": liko 3 dienos

"Vilties bėgimas" kasmet pritraukia ne tik tūkstančius pasišventėlių, bet į jį vis gausiau įsijungia ir profesionalūs bėgikai, siekiantys asmeninių rezultatų.

Ne tik jiems, bet ir mėgėjams, įveikiantiems 10 km trasą, paskatinti šiemet įvedamos dovanėlės. Pirmiesiems užsiregistravusiems 300 nuotolio bėgikų bus įteikti 30 eurų vertės "Nike" bėgimo marškinėliai. Visi kiti šios distancijos dalyviai gaus "Vilties bėgimo" firminius marškinėlius, "Nike" ir "Sportland" specialius nuolaidų paketus, "Vilties bėgimo" atviruką ir padėkos raštą.

Pagal amžiaus grupes varžybų prizininkai (1-3 vietos) bus apdovanoti atminimo medaliais ir specialiaisiais rėmėjų prizais. Piniginiai prizai bus įteikti bėgikams, laimėjusiems prizines vietas bendroje įskaitoje, neskirstant pagal amžiaus grupes: varžybų 3 vietos nugalėtojui - 100, 2 vietos - 150, 1 vietos - 250 eurų čekiai.

Tokį skatinimą galima vadinti įžanga į rimtesnes bėgimo varžytines. Bet "Vilties bėgimas" ir toliau išlaikys savo statusą: tai - solidarumo su sergančiaisiais onkologinėmis ligomis šventė.

Dar galima registruotis bėgti įvairius nuotolius portale viltiesbegimas.lt. Bėgimo dieną - gegužės 15-ąją, kaip ir ankstesniais metais, tą bus galima padaryti ir starto vietose.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder