"Vilties bėgimas 2016": liko 1 diena

"Vilties bėgimas 2016": liko 1 diena

Rytoj, sekmadienį, Klaipėdos gatves vėl užplūs tradicinio "Vilties bėgimo" dalyviai.

Bėgimo metu nuo 13.30 iki 16 val. bus ribojamas eismas Taikos prospekte, Tiltų, Herkaus Manto bei Liepojos gatvėse.

Pagrindinių viešojo transporto maršrutų (3, 4, 6, 8, 14) autobusai šiaurės kryptimi važiuos paskui bėgikus, o į pietų pusę dėl ribojamo eismo centrinė miesto dalis bus aplenkiama S. Dariaus ir S. Girėno, Naująja Uosto ir Pilies gatvėmis.

Apvažiavimai numatomi ir kitų maršrutų autobusams: 2 maršruto - pro geležinkelio stotį, 2A ir 3 maršruto - per Šiaurės prospektą ir Naująją Uosto gatvę, 4 maršruto - per Naująją Uosto ir Pilies gatvę, 5 maršruto - per Šiaurės prospektą ir Mokyklos gatvę, 6 ir 8 maršruto - per Naująją Uosto ir Pilies gatvę, 9 maršruto - per Priestočio gatvę ir Šiaurės prospektą, 10 maršruto - per Bangų gatvę, 14 maršruto - per Šiaurės prospektą ir Naująją Uosto gatvę, 15 maršruto - per Šiaurės prospektą, 17 maršruto - per Šiaurės prospektą ir Mokyklos gatvę. 28 maršruto autobusui trasa bus sutrumpinta.

Viešojo transporto keleiviams verta nepamiršti ir to, kad bėgimo metu autobusai nukryps nuo eismo tvarkaraščių.

Brolio Benedikto kreipimasis

Kasmet apie 3 000 klaipėdiečių išgirsta blogą naujieną - pribloškiančią diagnozę. Per metus Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centre apsilankė 1 500 ją išgirdusieji. Jie čia rado palaikymą, įgijo vilties ir sustiprėjo. Tik gerų žmonių dėka ligoniams bei jų artimiesiems, atvykstantiems ir iš visos Lietuvos, paslaugos čia suteikiamos nemokamai.

Kasmet "Vilties" renginiais jų dalyviai prisideda ne tik savo ryžtu, bet ir auka. Surinktos lėšos yra skiriamos Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centrui išlaikyti. Tai vieta, kurioje sergantieji bei jų artimieji randa socialinę, psichologinę bei dvasinę pagalbą. Jie aistringai lanko muzikos terapijos, dailės, šokio užsiėmimus. Centro savanoriai dalijasi savo patirtimi, padeda "susidraugauti" su liga, mokosi drauge pakilti ir pradėti naują gyvenimo etapą.

Maloniai kviečiame solidarizuotis su sergančiaisiais ir prisijungti prie šių metų "Vilties miesto" renginių. Savo dalyvavimu bei auka galite prisidėti prie Šv. Pranciškaus onkologijos centro veiklos, sergantiems suteikti galimybę sveikti, lankant šį centrą, stiprinant psichologinę savijautą. Buvimas kartu, dalyvavimas ir parama - svarbi kiekvienam sergančiajam. Jaučiant palaikymą, sveikti sekasi lengviau ir greičiau. Būkime vieningi. Kartu mes galime daug.

INFORMACIJA Įvairių distancijų starto vieta ir laikas

21,098 km - Šv. Pranciškaus Asyžiečio vienuolynas, Savanorių g. 4, 13.30 val.
10 km - prekybos centras BIG (Taikos pr. 139), 14.00 val.
5,6 km - prekybos centras "Akropolis" (Taikos pr. 61), 14.25 val.
2,9 km - Atgimimo aikštė, 15.00 val.
0,6 km - prekybos centras "Studlendas" (Herkaus Manto g. 90), 14.00 val.
Finišas - Vasaros estradoje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder