Festivaliui - Naujojo Orleano mero sveikinimai

Festivaliui - Naujojo Orleano mero sveikinimai

Klaipėdos pilies džiazo festivalis įvertintas ir pripažintas net pačiame „džiazo lopšyje“, Naujajame Orleane. Gausūs Naujojo Orleano mero Mitch Landrieu sveikinimai ir įkvepiantys linkėjimai atkeliavo tiesiai iš festivalio globėjos, lietuviškų šaknų turinčios Naujojo Orleano garbės konsulės Jacquelyn Sophie Brechtel Clarkson rankų.

„Mums tai didelė garbė, įkvepiantis ir ypatingai malonus įvertinimas, skatinantis nesustoti, nepasiduoti sunkumams bei kasmet festivaliu priminti visiems žmonėms apie neblėstantį džiazo vaidmenį skleidžiant ir puoselėjant visuotines vertybes. Šiandien pagrindinė ir paskutinė festivalio diena, džiaukimės, švęskime, judėkime vienu ritmu visi kartu!“ – džiaugėsi festivalio organizatorė Inga Grubliasukienė.

Laiške Naujojo Orleano meras giria, Klaipėdos pilies džiazo festivalio turtingą kultūrą, talentingus muzikantus, taip pat pažymi ir paties Klaipėdos miesto mero Vytauto Grubliausko glaudų ryšį su muzika ir muzikavimo svarbą, mat jis dažnai lyginamas su vienu geriausių visų laikų džiazo muzikantu Louis Armstrong, o tai labai gražus, puikiai prie festivalio derantis prieskonis, padarantis šį Klaipėdos miesto renginį dar labiau išskirtinu ir unikaliu. Mitch Landrieu tikisi, jog Klaipėdos džiazo festivalis ir ateityje bendradarbiaus bei stiprins tarpusavio ryšius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder