Ypatinga mero viešnia pažadėjo prikelti Klaipėdą

Ypatinga mero viešnia pažadėjo prikelti Klaipėdą

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas susitiko su iš Bostono (JAV) atvykusia viešnia - Pasaulinės gamintojų, pramonės lyderių ir sprendimų teikėjų bendruomenės komiteto nare Angela Regan. Gali būti, kad po šio vizito Klaipėda sulauks ir naujų investuotojų.

Šią savaitę A. Regan į Klaipėdą atvyko tiesiai iš Bostono (JAV). Ketvirtadienį ji turi dalyvauti "Investuok Lietuvoje" gamybininkų konferencijoje Vilniuje. Prieš tai ji pasinaudojo proga aplankyti ir uostamiestį.

Trečiadienį V. Grubliausko ir A. Regan susitikime dalyvavo ir Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos valdymo bendrovės direktorius Eimantas Kiudulas.

Padės įmonėms

A. Regan dirba kompanijoje, padedančiai ir konsultuojančiai kitas įmones efektyvinimo, skaitmetizavimo srityje. Azija ir Europa - tai regionai, kuriuose ji specializuojasi.

"Aptarėme jos galimybes įsitraukti į konsultacijas ir pagalbą gamybinėms įmonėms skaitmenizavimo procese. Be to, Klaipėdos regione yra nemažai įmonių, kurioms vadovauja moterys. A. Regan yra organizacijos, vienijančios vadoves moteris visame pasaulyje, viena vadovių, tad planuoja padėti joms.

Aptarėme ir tai, kad Klaipėda yra tas miestas, kuris garsėja savo džiazo festivaliu, tai - vienas traukos objektų. A. Regan galėtų tai pristatyti kitiems verslininkams. Pasaulyje būtų primintas Klaipėdos potencialas", - susitikimą komentavo E. Kiudulas.

Jis tikino, kad po vizito pas uostamiesčio merą, žinodama Klaipėdos ekonomines galimybes, esant reikalui A. Regan galės apie jas reikiamu metu informuoti kitus verslininkus, norinčius ir pasiryžusius investuoti. "Kai ji turės vieno ar kito lygmens kontakto, žinos, ko mes ieškome", - džiaugėsi E. Kiudulas.

"Klaipėda - miestas, vienas labiausiai orientuotų į verslo plėtrą, geriausiai valdomas. Tiesa, nuveikti ką čia tikrai yra", - sakė jis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder