Vėluoti privertė avarija žiede

Vėluoti privertė avarija žiede

Dėl vilkiko ir lengvojo automobilio avarijos, prieš 8 val. ryto įvykusios Baltijos prospekto ir Šilutės plento žiede, pirmadienį daugelis klaipėdiečių pradėjo vėluodami į darbus.

VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Gintaras Neniškis patvirtino, jog nuo grafiko mažiausiai 10-15 minučių atsiliko ir viešojo miesto transporto autobusai, važiavę Šilutės plentu tarp 7:50 iki 8:30 val.

"Dėl tos pačios priežasties vėlavo viešojo transporto autobusai važiavę iš Gindulių, Jakų, Slengių. Dituvoje buvo sulėtėjęs eismas. Žmonės, regis, užtruko, kol nusivalė sniegą ir išvažiavo iš savo kiemų, nes magistraliniai keliai nebuvo nei užpustyti, nei slidūs", - informavo direktorius.

Pasak G. Neniškio, klaipėdiečiai dar žiemos keliamų nepatogumų keliuose nepajuto.

"Prieš savaitę pirmasis išbandymas teko priemiestinių maršrutų autobusų vairuotojams. Mieste tada buvo vienas laipsnis šilumos, Klaipėdos rajonui priskiriamame priemiestyje tuo pat metu temperatūra buvo apie nulį ir vieną laipsnį šalčio. Visi važiavusieji keliu iš Radailių ar Slengių čiuožė ledu. Autobusai vėlavo po 20 minučių ir daugiau", - dalijosi pirmaisiais žiemos išbandymais G. Neniškis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder