Vėjo gatve sunkvežimiai nebevažiuos

Vėjo gatve sunkvežimiai nebevažiuos

Žaliajame Slėnyje vyksta intensyvi gyvenamųjų namų statyba. Iš šios gyvenvietės galima išvažiuoti į Klaipėdos ir Palangos plentą, tačiau krovininių transporto priemonių vairuotojai renkasi kitą kelią - į Vėjo gatvę vedantį neasfaltuotą keliuką, jungiantį Žaliąjį Slėnį su Tauralaukiu.

Tauralaukio gyventojai nepatenkinti dėl statybininkų transporto technikos važinėjimo jų gyvenvietėje, nes tai kelia nepatogumų: teršia aplinką, didina gatvės nusidėvėjimą, kelia pavojų gyventojams.

Eismo saugumo komisijoje Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyresnysis specialistas Vytautas Paukštė pasiūlė apriboti sunkiasvorių transporto priemonių iki 3,5 tonos svorio judėjimą Vėjo gatve iš Žaliojo Slėnio Tauralaukio link.

Bendru sutarimu komisija pritarė Transporto skyriaus pasiūlymui.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika ragina Vėjo gatvės gyventojus fiksuoti kaimynystėje važinėjančių krovininių transporto priemonių nusižengimus - fotografuoti ar filmuoti ir vaizdo medžiagą įkelti į interneto svetainę www.epolicija.lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder