Vakarų Lietuvos rotariečiai varžėsi boulingo takeliuose

Vakarų Lietuvos rotariečiai varžėsi boulingo takeliuose

Atvelykio sekmadienio popietę, jau šeštąjį kartą, Klaipėdos RK “Concordia 1826” broliai pakvietė Vakarų Lietuvos Rotary klubus į savo 9-ąjį gimtadienį - pasivaržyti dėl klubo įsteigtų boulingo taurių.

Klaipėdos “Honolulu” boulingo čempionate iš anksto užsiregistravo dalyvauti 16 klubų komandos, tačiau varžybų dieną organizatoriai, dėl įvairių priežasčių nesulaukė 3 klubų. 

Vyrų komandų dalyviai:"Klaipėdos senamiesčio", "Klaipėda", "Maris", "Palanga", "Plungė", šeimininkai "Concordia 1826", mišrios: Rotaract klubai – “Klaipėdos senamiesčio” “Klaipėda International”, Tauragės Interact, moterų komandos : Mažeikių “Liberta”, Klaipėdos “Karalienė Luizė”, “Klaipėdos senamiesčio” ir “Aditė”.

Kaip visada, RK “Concordia 1826” broliai atvykusias klubų komandas pavaišino neringietiškais šviežiai rūkytais karšiais, bealkoholiniu alumi, ir per pertrauką tarp partijų draugiškai suraikytas puikus 9-ojo gimtadienio tortas.

Po daugiau nei trijų valandų varžymosi suvedus dviejų partijų rezultatus paskelbti nugalėtojai ir visų vietų komandos.

Ypač dideliam RK “Aditė” sesių džiaugsmui, jos pirmą kartą į viršų kėlė nugalėtojų taurę, antrosios šį kart – nuolatinės čempionės - Mažeikių “Libertos” ir trečiosios – “Klaipėdos  Senamiesčio”sesių komados.

Vyrų ir mišrioje grupėje vyko ypač atkali kova, tačiau tik dėl tolimesnių vietų, nes pirmoji, kaip reta, ypač dideliu skirtumu atiteko RK “Klaipėdos senamiesčio” broliams, jų rezultatas papauoštų ir boulingo profesionalų varžybas.

Antrosios vietos taurę iškovojo RK “Maris”, kurie nuolat būna tarp prizininkų. Eurelijus Žukauskas, kuris šį syk buvo ir boulingo komandos įžaidėjas, pažadėjo atsigriebti Rotariados krepšinio aikštelėje, mat klubo komandą papildė broliu tapes dar vienas legendinis krepšininkas – Saulius Štombergas.

Nenuostabu, kad didžioji dalis RK “Maris” klubo krepšinio 3x3 komados sudarys Eurolygos ir 2003 m. Europos čempionų…

Ta proga Rotariados organizatoriai pažadėjo RK “Maris” tritaškius užskaityti kaip baudas… Puikia nuotaika tęsėsi apdovanojimai ir trečiosios vietos nugalėtojais paskelbti RK “Klaipėda”. Klaipėdos Rotary patriarchai nustebino patys save, o džiaugsmas liejosi plačiai.

Skambiai įvardintų MVP (Geriausias žaidėjas ir Geriausia žaidėja) taurių, teikiamų naudingiausiems moterų ir vyrų grupėse boulingo žaidėjams. Vyrų grupėje Aivaras Lūžis iš RK “Klaipėdos senamiesčio” surinko didmeistrišką 405 taškų sumą, o moterų MVP, kaip ir pernai tapo - “Senamiesčio” Rotaract sesė Rimantė Šerpytytė surinkusi taip pat puikų rezultatą - 337 taškus.

Organizatorių vardu Arūnas Burkšas dėkojo susirinkusiems ir palinkėjo prasmingų Rotarietiškų darbų, o klubo prezidentas Vytautas Zauerastaip pat padėkojo visiems susirinkusiems bei pakvietė rengtis jau kitų metų čempionatui.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder