"Vakarų ekspresas" skelbia prenumeratą 2020-iesiems

"Vakarų ekspresas" skelbia prenumeratą 2020-iesiems

Šiandien, liepos 2 d., "Vakarų ekspresas" skelbia prenumeratos 2020-iesiems pradžią. Iki liepos 17 d. dienraštį bus galima užsiprenumeruoti už itin patrauklią kainą. Be to, kitais metais skaitytojų laukia ir daug teigiamų pokyčių.

2020 metų rugsėjį "Vakarų ekspresas" minės 30 metų leidybinės veiklos sukaktį. Per tuos metus dienraštis tapo solidžiu, vietinėmis, šalies ir globalinėmis temomis rašantis leidinys, sugebėjęs pelnyti skaitytojų Klaipėdos ir visos Vakarų Lietuvos skaitytojų pagarbą ir pasitikėjimą.

Pastarųjų metų sociologinės apklausos patvirtino, kad esame vienas populiariausių dienraščių Lietuvoje, sparčiai auga ir portalo www.VE.lt lankytojų skaičius.

Ypač džiaugiamės ištikimais ilgamečiais "Vakarų ekspreso" skaitytojais ir prenumeratoriais, su kuriais kartu kuriame naujienas apie savo miestą ir savo kraštą.

Reaguojant į rinkos pokyčius ir prie jų prisitaikant buvo nuspręsta, kad nuo Naujųjų metų dienraštis išeis 4 kartus per savaitę. Tačiau užtikriname, kad šie pokyčiai dienraščio apimčiai ir turiniui įtakos neturės - dienraštyje ir toliau rasite daug miesto bei krašto naujienų, teminių priedų, įdomių laisvalaikio skaitinių.

"2020-aisiais atsinaujinęs "Vakarų ekspresas" į prenumeratorių namus atkeliaus antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais. Beje, penktadienio leidinys bus dvigubai storesnis už kasdienį ir bus labiau panašus į solidų savaitraštį. Be to, prenumeratorius palepinsime puikios kokybės žurnalu, kuris bus leidžiamas kas ketvirtį, o vėliau pagal galimybes ir poreikius - dar dažniau", - sakė dienraščio "Vakarų ekspresas" vyriausiasis redaktorius Gintaras Tomkus.

Užsisakyti "Vakarų ekspresą" kitiems metams jau nuo šiandien galima tik nuo 49 eurų. Nuo liepos 18 d. prenumeratos kaina kils.

Paskubėkite pasinaudoti labai palankiu pasiūlymu, nes vasara prabėgs greitai, o rudenį gali tekti gailėtis dėl praleistos puikios progos pratęsti draugystę ir kitiems metams.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder