"Vakarų ekspresas" laiko įvykių pulsą"

"Vakarų ekspresas" laiko įvykių pulsą"

"Dienraštį galiu minėti tik geriausiu žodžiu, nes dieną pradedu gerdamas kavą su atskleistu "Vakarų ekspresu", - sakė spaustuvės-leidyklos vadovas Saulius Jokužys, prisipažinęs, kad jo šeima prenumeruoja "Vakarų ekspresą" nuo pat jo gimimo dienos.

"Aišku, pradedu nuo laikraščio viršelio ir paskutiniojo, humoro, puslapio, kad "užsivesčiau", pakelčiau nuotaiką. Praverčia sukaktuvininkų sveikinimai - žinia, pamiršti draugų gimimo dienas, ir štai tau primena. O informacija yra operatyvi, greita, lakoniška, logiška. Labai gera yra ir elektroninė leidinio versija", - sako S. Jokužys.

Pokalbininkas sakė, kad jam svarbiausia - miesto ir regiono aktualijos, kurioms šalies spauda pernelyg neutrali, o "Vakarų ekspresas" esą yra miesto veidrodis.

"Be faktų, informatyvumo man labai svarbi kultūra, nes mes esame kultūros pramonės atstovai. Ir man labai įdomios recenzijos, straipsniai apie mūsų meno, kultūros žmones, nes pasipildo jų portretas, į jau pažįstamą žmogų pažvelgi dar skvarbiau, atrandi jame naujų netikėtų savybių, kitą pusę. Dabar sunkūs laikai, palinkėčiau Jums stiprybės, gyvybingumo šiais ne pačiais palankiausiais spaudai laikais. Tęskite tradiciją, išlikite protingi, šmaikštūs, operatyvūs ir vystykite šiuolaikines technologijas. Manau, temas diktuoja gyvenimas, svarbu laikyti kasdieninį pulsą, kad nebūtų pasenusių barščių naujienos. Jūs pastebite ir tą paprastą žmogų įvairiose smagiose ir sunkiose gyvenimo situacijose. Tikiuosi, liksite profesionalūs, kokie buvote iki šiol", - sakė S. Jokužys.

Savo ruožtu skaitytojams, norintiesiems, kaip ir S. Jokužys, toliau tęsti draugystę su mūsų dienraščiu, primename, jog dabar vykstančios prenumeratos akcijos metu 2015 metams "Vakarų ekspresą" galima užsisakyti tik už 129 litus. Šia iki birželio 24 d. vyksiančia akcija gali pasinaudoti ne tik Klaipėdos, bet ir Vilniaus bei Kauno miestų gyventojai.

Informacija

Prenumerata priimama dienraščio redakcijoje, M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096, taip pat PC "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo), tel. 8 650 51131, bei internetu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder