Ugningas šou ant ledo: uždainavo pats Povilas Vanagas

Ugningas šou ant ledo: uždainavo pats Povilas Vanagas

Antradienio vakarą pilnutėlėje "Švyturio" arenoje klaipėdiečiai pirmieji pamatė antrąją "Roko simfoniją ant ledo".

Čiuožėjų Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago pradėtas projektas šiemet nustebino išskirtine programa: simfoninis orkestras ir žinomi atlikėjai, gyva muzika, šokiai ant ledo, ugnies pliūpsniai, Gineso rekordo siekimas ir daug puikių emocijų.

Jau vakaro pradžioje žiūrovams buvo pažadėta sudrebinti arenos sienas ir sprogdinti emocijų užtaisus. Išties taip ir buvo.

Skambant geriausioms roko baladėms, atliekamoms Česlovo Gabalio, Tado Juodsnukio, Ievos Zasimauskaitės ir kitų, Klaipėdos publikai pasirodė ledo žvaigždės: daugkartinis Italijos čempionas Ivanas Rigini, akrobatinio čiuožimo meistras Dimitrijus Nazarovas, taip pat renginio metu siekęs Gineso rekordo atliekant šuoliukus ant vienos rankos, pasaulio profesionalų čempionai Jelena Leonova ir Andrejus Chvalko, olimpiniai, pasaulio ir Europos čempionai tatjana Totmianina ir Maksimas Marinimas, Europos čempionas Tomašas Verneris, Gruzijos čempionas Vachtangas Murvanidzė, Lietuvos čempionai Alison Reed ir Saulius Ambrulevičius, žinoma, M. Drobiazko ir P. Vanagas ir jaunieji Lietuvos čiuožimo talentai.

Įspūdingi šuoliukai, kūrybingi ir emocingi pasirodymai užvedė klaipėdiečius - pasirodymus lydėjo gausūs plojimai ir prašymai pakartoti. Staigmeną pateikė P. Vanagas, po pertraukos į areną įvažiavęs motociklu, o po to kartu su profesionaliais atlikėjais uždainavęs scenoje.

Nuotaikingą šou aptemdė vienos jaunosios ledo šokėjos patirta trauma. Savo pasirodymo pradžioje mergina nesėkmingai nusileido ant ledo ir susižalojo veidą. Vis dėlto medikų pagalbos atsisakė, čiuožė toliau ir baigė pasirodymą, nepaisydama to, kad veidas buvo pasruvęs krauju. Į medikų rankas čiuožėją "Švyturio" arenoje susirinkę žiūrovai išlydėjo ovacijomis stovėdami, taip pagerbdami jos ryžtą ir atsidavimą.

Beveik tris valandas trukęs renginys žiūrovams auteikė daug gerų emocijų - tai liudijo ilgai nesiliovusios ovacijos.

Trečiadienį antrąją "Roko simfoniją ant ledo" pamatys kauniečiai, ketvirtadienį - vilniečiai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder