Traukinyje į pajūrį - apie Klaipėdos renginius

Traukinyje į pajūrį - apie Klaipėdos renginius

Lietuvos geležinkelininkai patenkinti pernai įgyvendintu savo projektu "Pajūrio ekspresas" ir ketina jį tęsti šiemet vasaros savaitgaliais. Be to, jiems perduota žinia dėl triukšmo ir vibracijos normų viršijimo Vitės kvartale.

Pernai įgyvendinant projektą "Pajūrio ekspresas" Lietuvos žmonės buvo raginami važiuodami į pajūrį naudotis geležinkelio transportu. Į traukinio bilieto kainą buvo įskaičiuota visa kelionė iš geležinkelio stoties iki kurortų - Palangos arba Nidos, į kuriuos išlipus iš traukinio nuveždavo autobusai. Su Savivaldybės administracijos direktoriumi Sauliumi Budinu susitikę geležinkelininkai tvirtina, jog šiemet minėti traukiniai turėtų pradėti kursuoti gegužės pabaigoje ar birželio pradžioje.

Savivaldybė savo ruožtu siūlo, jog minėtose traukiniuose per garsiakalbius galėtų skambėti informacija ir apie mieste vykstančius renginius.

Savivaldybės administracijos direktorius geležinkelininkams perdavė ir Vitės kvartalo bėdas dėl triukšmo Geležinkelio g. Visuomenės sveikatos centras užfiksavo, kad leistina garso norma viršijama. S. Budinas "Vakarų ekspresui" tvirtino, per mėnesį planuojamas Klaipėdos savivaldybės susitikimas su "Lietuvos geležinkelių" infrastruktūros vadovais, kurio metu bus aptarta triukšmo ir vibracijos problemos.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder