Ties Biržos tiltu planuojamas baltas viešbutis

Ties Biržos tiltu planuojamas baltas viešbutis

Klaipėdoje, ties Biržos tiltu, ant Dangės upės kranto, planuojama statyti viešbutį.

Klaipėdos miesto savivaldybės svetainėje skelbiamuose projektiniuose pasiūlymuose nurodoma, kad Žvejų g. 2b esančiame sklype projektuojamas 4+* - 5* žvaigždučių viešbutis.

Pastato rūsyje projektuojama požeminė 8 vietų mechanizuota automobilių saugykla, viešbučio restorano virtuvė su pagalbinėmis patalpomis personalui, buitinių atliekų saugojimo patalpa ir techninės patalpos.

Pirmame pastato aukšte suprojektuotas viešbučio holas su recepcija, bagažo saugykla, baras, tualetai vyrams ir moterims pritaikytais ŽN, administracinė patalpa, atvira laiptinė ir liftas.

Iš holo numatytas viešbučio gyventojams patekimas į restoraną su baru, bei konferencijų salę.

Patekimui į restoraną, bei konferencijų salę taip pat numatyti atskiri įėjimai iš Danės upės krantinės. Pirmame aukšte suprojektuota mechanizuotos automobilių saugyklos patalpa su keltuvu.

Restorano maisto produktų pristatymui į virtuvės patalpų bloką numatytas atskiras patekimas iš lauko su keltuvu. Paruoštiems patiekalams patiekti į restoraną suprojektuotas atskiras keltuvas iš virtuvės patalpų bloko.

Antrame ir trečiame aukštuose projektuojami numeriai gyventojams, pagalbinės patalpos viešbučiui aptarnauti t.y. švarios ir nešvarios patalynės sandėliai, valymo priemonių patalpos.

Kiekviename aukšte suprojektuota po septynis dviviečius numerius ir du keturviečius apartamentus. Viso viešbutyje suprojektuota 18 numerių iš kurių 14 dviviečių ir 4 keturviečiai apartamentai. Antrame viešbučio aukšte vienas numeris pritaikytas ŽN.

Mansardiniame aukšte suprojektuota tik viešbučio gyventojams skirta sporto salė/ SPA centras su buitinėmis patalpomis drabužinėmis ir tualetais, trenerių patalpa ir sporto inventoriaus sandėliais.


Statybos finansavimo šaltiniai: Privačios lėšos.

Statinių statybos vieta: Žvejų g. 2B, Klaipėda.

Statinių naudojimo paskirtis: viešbučių.

Projektuotojas: UAB "A 405", Bijūnų g. 8, Klaipėda, el. p.  [email protected], tel. (8 46)380998; projekto vadovas Gintaras Čičiurka, el. p. [email protected]  

Statytojas: UAB "V.PAULIUS&ASSOCIATES", Grįžgatvio g. 6, Klaipėda, tel. (846)301494, el. p. [email protected]

Susipažindinimas su projektiniais pasiūlymais: iki 2019-07-10 Bijūnų g. 8, Klaipėdoje, darbo dienomis 9.00 - 17.00 val.; tel. (8698)32837arba internetinėje svetainėje www.klaipeda.lt

Pasiūlymus teikti: iki 2019-07-10 raštu adresu UAB "A 405", Bijūnų g. 8, 91204 Klaipėda; el. p. [email protected] , arba įteikiami tiesiogiai viešo susirinkimo metu

Viešas susirinkimas įvyks 2019 m. liepos mėn. 10 d. 17.00 val. adresu Grįžgatvio g. 6, Klaipėdoje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder