Teatro aikštėje gerumas kurs stebuklus

Teatro aikštėje gerumas kurs stebuklus

Tas magiškas žodis Kalėdos... Kaip mes visi jų laukiame! Juk taip svarbu kiekvienam iš mūsų prieššventiniu laikotarpiu iš naujo atrasti ramybę, viltį ir patikėti stebuklu. Tad kviečiame skirti dėmesio patiems brangiausiems žmonėms, nes dažnai kasdienybės karuselėje būtent jiems laiko ir pristinga.

Šių metų gruodžio 16 d. nuo 11 val. Klaipėdos Teatro aikštėje ne tik skambės smagi kalėdinė muzika, kvepės gardūs kepiniai, bet taip pat miestiečiai ir miesto svečiai bus kviečiami dalintis savo širdžių šiluma prisidedant prie kilnaus tikslo. Klaipėdos senamiesčio „Rotaract“ klubas vykdo iniciatyvą, kurios metu Klaipėdos senamiestyje vaikščiojantys žmonės vaišinami gardžiais kepiniais, arbata ir kviečiami aukoti. Visos šiais metais surinktos lėšos bus skirtos šeimai, auginančiai vaiką, turintį autizmo sutrikimą. Tikimės, jog nuostabių žmonių finansinės aukos padės greitu metu sudėtingą situaciją pakeisti.

Kadangi dieną skiriame šeimai, šalia kilnaus tikslo taip pat stengsimės, jog ore tvyrotų džiugesio ir naujų atradimų akordai! Kviesime ir mažus, ir didelius mokytis lieti žvakes, puošti kalėdinius žaisliukus ir paspausti ranką Kalėdų Seneliui. Sakote, dar kažko trūksta? Žinoma, kokios Kalėdos be dovanų!

Ateinančius į Teatro aikštę vaišintis kepiniais ir leisti prasmingo laiko su šeima, raginame atsinešti po dovanėlę, nesvarbu didelę ar mažą, kad galėtume jomis apsikeisti ir kartu pradžiuginti vieni kitus. Dalinkimės gerumu ir kurkime bendrystę!

RENGINIO VIETA: Klaipėdos miesto Teatro aikštė.

RENGINIO LAIKAS: 2018 m. gruodžio 16 d. (sekmadienis) nuo 11 val.

RENGINIO ORGANIZATORIUS: Klaipėdos senamiesčio „Rotaract“ klubas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder