Teatro aikštėje dėmesį traukė moliūgų žibintai

Teatro aikštėje dėmesį traukė moliūgų žibintai

Ketvirtadienį Teatro aikštė nušvito naktiniais moliūgų žibintais. Penktus metus iš eilės Klaipėdoje surengta "Senamiesčio moliūgų šventė" sulaukė gausaus dalyvių skaičiaus, o kūrybos pjaustant daržoves netrūko.

Vieni renginio dalyviai daržoves pjaustė savo namuose, kiti tai darė pačioje Teatro aikštėje, specialiai tam paruoštose dirbtuvėse. Norinčiųjų nusifotografuoti prie gražuolių daržovių netrūko, o itin daug dėmesio sulaukė moliūgas, ant kurio buvo pavaizduoti filmo "Įsikūnijimas" personažai.

Beje, Teatro aikštėje buvo galima įsigyti ir amatininkų dirbinių, ir saldumynų. O štai į šventę savo moliūgus nešę dalyviai kavinėje galėjo pasivaišinti kava.

Pasak vienos iš šventės organizatorės Redos Rimšaitės-Kovalenko, dalyviams pasistengti buvo verta, nes jų laukia puikūs prizai.

"Pasiruošimas užtruko. Bet mūsų organizacinė grupė jau pakankamai didelė, viskas vyko organizuotai ir sklandžiai. Esame entuziastai, todėl džiaugiamės, kad tokia iniciatyva virto gražia švente. Šį kartą registraciją pradėjome anksčiau, todėl nebuvo didelės eilės. Vieni moliūgus ruošė namuose, kiti - čia", - sakė R. Rimšaitė-Kovalenko. 

Likus keletai valandų iki registracijos pabaigos šventėje dalyvavo daugiau nei pusšimtis dalyvių. Kaip ir praėjusiais metais gražiausias moliūgas bus išrinktas feisbuke. Nugalėtoją planuojama paskelbti antradienį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder