Tamsa - dėl Jūrininkų prospekto remonto

Tamsa - dėl Jūrininkų prospekto remonto

Antradienio vakarą dalyje Vingio gatvės ir greta jos neveikė tiek gatvės, tiek kiemų apšvietimas. Teigiama, kad taip nutiko dėl Jūrininkų prospekte atliekamų darbų.

Antradienį vakare gatvių šviestuvai įsijungė tik Vingio gatvės pradžioje, o nuo Smiltelės g. sankryžos iki pat Jūrininkų prospekto buvo tamsu. Šviesą skleidė tik parduotuvių teritorijose švietę žibintai ir važiuojantys automobiliai bei viešasis transportas.

"Buvo keista, kai visa gatvė tamsi. Prieš eidama per perėją įsijungiau žibintuvėlį telefone, kad mane matytų atvažiuojančių mašinų vairuotojai, nes gatvės atkarpose, kurių nesiekė parduotuvių šviesos, buvo vien tamsuma. Tamsu buvo ir dalyje kiemų", - redakcijai rašė po 21 valandos namo ėjusi Viktorija.

Netikėta tamsa antradienio vakarą stebėjosi ir gretimoje Laukininkų gatvėje gyvenanti Agnė. Pasak jos, antradienį vakare apšvietimo lempos visai nešvietė, o trečiadienio rytą prieš 8 val. degė visu ryškumu.

UAB "Gatvių apšvietimas" gamybos direktorius Rolandas Paulauskas sakė, kad pirmadienį įmonės feisbuko paskyroje buvo paskelbta apie galimus sutrikimus.

"Buvome informavę, kad galimi sutrikimai dėl Jūrininkų prospekte atliekamų rekonstrukcijos darbų. Buvo tikimybė, kad atkarpomis neveiks apšvietimas", - sakė R. Paulauskas.

Buvo skelbta, kad dėl Jūrininkų pr. vykdomų rekonstrukcijos darbų galėjo neveikti gatvių apšvietimas Jūrininkų pr. ir Taikos pr. 144 ir 146 namų kiemuose. Vis dėlto šviesos nebuvo ir gretimose Vingio ir Laukininkų gatvėse.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder