Sunkiausia gauti medžiagos skydeliams gaminti

Sunkiausia gauti medžiagos skydeliams gaminti

Reklamas gaminanti bendrovė "Dėmesio srautas" šiuo metu įgyvendina dvi iniciatyvas: kartu su partneriais gamina lipdukus medikų automobiliams, plastikines apsaugines kaukes, vadinamuosius skydelius, ir dovanoja ligoninėms, greitajai medicinos pagalbai, poliklinikoms.

UAB "Dėmesio srautas" rūpinasi medžiagų tiekimu ir skydelių pristatymu medikams, o juos gamina, t. y. išpjauna lazeriu pagal gautus brėžinius, VšĮ "Edukateka". Taigi kooperavosi dvi bendrovės, kurių kiekviena šiam tikslui naudoja savo lėšas.

Per porą dienų buvo pagaminta apie 300 skydelių ir neatlygintinai perduota Klaipėdos jūrininkų ligoninei per jos Viešųjų ryšių skyrių, Klaipėdos universitetinės ligoninės chirurgams ir Pulmonologijos skyriui.

Pasak "Dėmesio srauto" direktoriaus Gedimino Ročio, didžiausias iššūkis šiuo metu - gauti medžiagos, iš kurios gaminami tokie skydeliai. Ją masiškai dideliais kiekiais perka daugelis įmonių, kurios taip pat organizuoja socialines akcijas.

"Dėmesio srautas" šiuo metu vėl organizuoja naujos skydelių partijos gamybą. Šį kartą prie minėtų bendrovių dar prisijungs ir verslo klubas "BNI Švyturys". Jeigu viskas pavyks, turėtų būti pagaminta dar 300 skydelių.

Be to, būdamas Lietuvos reklamos kūrėjų ir gamintojų asociacijos atstovas Klaipėdoje, "Dėmesio srautas" prisideda prie asociacijos iniciatyvos ir gamina lipdukus medikų automobiliams. Juose rašoma: "Likite namuose dėl mūsų, mes liksime darbe dėl jūsų." Jie taip pat dalijami ligoninių darbuotojams nemokamai.

Paklaustas, kodėl tokios iniciatyvos ėmėsi bendrovės, neturinčios didelių pajamų, G. Ročys atsakė: "Verslo, susijusio su prekybos centrais, veikla yra visiškai apribota. Mūsų pagrindiniai maitintojai - verslo centrai. Puikiai suprantame, kad jeigu mes neprisidėsime, visiems bus tik blogiau. Nesame tie, kurie šiuo metu galėtume uždirbti daug pinigų. Nuo kitos savaitės mūsų užsakymų skaičius bus sumažėjęs mažiausiai perpus. Jau parašiau Valstybinei darbo inspekcijai prašymą, kad būtų galima tuo laikotarpiu išnuomoti darbuotojus, nes mes iš prekybos anksčiau gaunamų pajamų netekome apie 80 proc. Todėl ir stengiamės kuo galėdami prisidėti, kad kuo greičiau visi grįžtume į normalias vėžes."

Pagal gautus brėžinius skydelius gamina VšĮ "Edukateka".

Lietuvos reklamos kūrėjų ir gamintojų asociacijos iniciatyva gaminami štai tokie lipdukai.

Asmeninio albumo nuotr.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder