Startuoja "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija

Startuoja "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija

Šiandien Klaipėdoje ir kituose miestuose startuoja dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumeratos akcija. Iki birželio 24 d. užsisakant dienraštį visiems 2018 metams prenumeratos kaina klaipėdiečiams sieks tik 44 eurus, kitų miestų gyventojams ir juridiniams asmenims - 49 eurus.

"Vakarų ekspresas" nebijo išsiskirti iš daugelio kitų leidinių prioritetą teikdamas būtent spausdintam žodžiui, o ne internetui. Išsamios, unikalios dienraščio žurnalistų parengtos publikacijos pirmiausia yra skirtos mūsų laikraščio skaitytojams ir tik gerokai vėliau jas galima rasti portale www.VE.lt. Tad šiandien siūlome ne tik pasirūpinti tuo, kad ir kitąmet būtumėte pirmieji, susipažįstantys su unikaliomis Klaipėdos ir jos krašto publikacijomis, bet ir nemažai sutaupyti.

Džiaugiamės skaitytojais, kuriems kasdienis "Vakarų ekspreso" laikraščio atsivertimas yra tapęs ritualu. Tarp jų yra ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

"Vakarų ekspresą" kasdien randu ant stalo, visuomet jį peržvelgiu. Nors ir neturiu galimybių kruopščiai susipažinti su visu laikraščio numeriu, kai kuriuos straipsnius vėliau perskaitau dienraščio portale, - pasakojo meras. - Prioritetą teikiu analitiniams straipsniams, susijusiems su miesto aktualijomis. Tikrai nesu uolus "Bulvaro" skaitytojas, tačiau versdamas laikraštį nepraverčiu ir šios skilties."

Vienas didžiausių dienraščio pliusų yra tai, kad laikraščio žurnalistai sugeba pastebėti smulkius, regis, buitinius, tačiau paprastam miestiečiui labai reikšmingus įvykius, juos aprašyti, pradėti diskusiją ir ją moderuoti.

Pašnekovas džiaugėsi, jog Klaipėda, nepaisant ekonominių, politinių, socialinių ir kitų pokyčių, kurie įvyko per 27-erius laisvos Lietuvos metus, gebėjo išsaugoti "du puikius dienraščius, tarpusavyje konkuruojančius dėl naujienų, bet nekonkuruojančius dėl meilės Klaipėdai ir klaipėdiečiams".

"Be abejo, tobulumui ribų nėra, tačiau "Vakarų ekspresas" išsiskiria iš kitų leidinių savo veidu, charizma. Jis turi dantukus ir nagučius, kuriais dažniausiai "kaso" tas nugaras, kurios yra to vertos. Tai dienraštis daro "ekspresiškai" jaunatviškai, išradingai ir žaismingai. Taip pat smagu, kad "Vakarų ekspresas" tarsi tapo pakilimo aikštele daugeliui jaunų žurnalistų. Džiaugiuosi, jog ir mano patarėju dirba "Vakarų ekspreso" muštrą patyręs Albertas Barauskas", - kalbėjo meras.

Paklaustas, ar šiandien žiniasklaida yra pajėgi inicijuoti pokyčius mieste, jis teigė vis dar sutinkąs su legendine fraze, jog "laikraščiu gali užmušti ir musę, ir žmogų".

"Manau, žiniasklaida vis dar yra itin galingas ginklas, formuojantis visuomenės nuomonę. Todėl labai linkėčiau visiems žurnalistams nepamiršti, kokia atsakomybė guli ant jų pečių. Neteisingai ką nors įžeidus ar paskleidus netikslią informaciją, pasekmės daugeliu atveju yra neprognozuojamos, o dažniausiai skaudžios", - sakė V. Grubliauskas.

Informacija

Prenumerata priimama:

www.ve.lt/prenumerata

Klaipėdoje, dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcijoje, M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096.

Klaipėdoje, PC "Akropolis", Taikos pr. 61, Vokiečių al. (prie centrinio įėjimo). Tel. 8 650 51131. Dirba kasdien 10-21 val., vasarą - iki 22 val.

Palangoje, Vytauto g. 118 .tel. (8 460) 48440,

Šilutėje, Lietuvininkų g. 20, tel. (8 441) 75474,

Šilalė, J. Basanavičiaus g. 23, tel. (8 449) 51421,

Vilniuje, A. Smetonos g. 2, 5 kab., tel. (8 5) 2121805, 2123344.

"Labiausiai didžiuojamės Jumis, mūsų mielieji skaitytojai"

Gintaras TOMKUS, dienraščio "Vakarų ekspresas" vyriausiasis redaktorius

Artėja gegužės 7-oji - Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena. Mes, žurnalistai ir techniniai darbuotojai, šią dieną vadiname paprasčiau ir trumpiau - Spaudos diena. Pasitikdami savo profesinę šventę, kaip įprastai, savo ištikimiesiems prenumeratoriams dovanojame galimybę likti su mumis ir 2018-aisiais, pasinaudojant pačios mažiausios kainos akcija.

Skelbdami ją kartu dėkojame Jums, mieli mūsų draugai, bičiuliai, talkininkai, bendradarbiai ir reklamdaviai. Už Jūsų ištikimybę ir už tai, kad esate kartu su mumis jau daugiau nei ketvirtį amžiaus.

Per tuos daugiau nei 25 metus mes subūrėme patyrusių žurnalistų būrį, įgijome šiuolaikinės technikos, sukaupėme vertingą žinių rinkimo ir platinimo patirtį. Bet labiausiai mes didžiuojamės Jumis, mūsų mielieji skaitytojai. Jūs - mūsų dienraščio darbdaviai ir didžiausias turtas.

Jūs visi, kurie aktyviai domitės uostamiesčio, šalies ir pasaulio įvykiais ir rytus pradeda vartydami popierinius dienraščio "Vakarų ekspresas" puslapius arba lankydamiesi mūsų internetinės svetainės puslapiuose.

Būsime nekuklūs ir prasitarsime, kad pirmą kartą per beveik dešimtmetį šiemet mums ne tik pavyko išlaikyti tiražo apimtį, bet ir ją nežymiai padidinti. Tai - bendras mūsų ir jūsų atsakymas tiems skeptikams, kurie jau porą dešimtmečių nenuilstamai laidoja popierinę žiniasklaidą.

Kol gyvuos žmonija, tol bus gyvas ir jos poreikis žinoti.

Su artėjančia visų mūsų Spaudos švente!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder