Sportuoti kartu - linksmiau ir lengviau

Sportuoti kartu - linksmiau ir lengviau

Vakar Klaipėdos vasaros estradoje jau 6 kartą šią vasarą įvyko visus kviečianti sporto šventė OPEN AIR KLAIPĖDA. Sportininkų neišgąsdino net prastos oro sąlygos.

Nemokamoje treniruotėje susirinko apie 70 sportą mylinčių klaipėdiečių. Užsiėmimus po atviru dangumi organizuoja ir veda asmeninė trenerė dietologė Rūta Beišytė. Ji kartu sportuoti Klaipėdos gyventojus kviečia jau nuo 2014-ųjų metų vasaros. Norinčiųjų kartu aktyviai praleisti laiką gretos kaskart vis didėja. Viskas prasidėjo nuo 6 žmonių, o prieš savaitę kartu sportavo net 113 klaipėdiečių.

R. Beišytė sakė, kad idėja pakviesti visus norinčiuosius sportuoti kartu po atviru dangumi kilo labai paprastai - tiesiog norėjosi pasidalinti savo žiniomis su kitais, padaryti kažką dėl savo miesto žmonių. Šiomis treniruotėmis norima parodyti, kad galima sportuoti be jokių treniruoklių, į pagalbą pasitelkiant kilimėlį, porą vandens buteliukų - ir visiškai nemokamai.

Po treniruotės susirinkusiųjų veidus puošė plačios šypsenos, jie buvo kupini gerų emocijų. Jau penktą kartą treniruotėje dalyvaujančios Monika Grakauskienė ir Indrė Vasiliauskienė sakė, kad čia sportuoti gera, nes treniruotės vyksta gryname ore, sportuojant visiems kartu nuotaika šauni, o ir sportuoti žymiai lengviau. Taip pat aktyviai praleisti laiką pritraukia pati trenerė, ji puikiai žino ką daro ir moka motyvuoti. Pašnekovių nuomonei pritarė ir Viktorija Slušnytė bei Indrė Benetytė. Sportas, gera atmosfera, nuostabi trenerė, masė žmonių ir gera nuotaika - tai puikus derinys.

Pasak R. Beišytės, šios treniruotės pritaikytos tiek moterims, tiek vyrams, ir labai norėtųsi, kad vaikinų gretos užsiėmimuose didėtų. Galbūt jie galvoja, kad tai merginoms  skirti pratimai, tačiau jie tinka, yra reikalingi ir vyrams, nes didina ištvermę.

Užsiėmimai vyksta 3 kartus per mėnesį, dažniausiai trečiadieniais, jau antrą vasarą iš eilės. Trenerė entuziastingai teigia, jog jos tikrai vyks ir kitą vasarą. Taip pat ji atvirauja, kad sporto mėgėjai galės kartu pasportuoti ne tik vasaros metu. Labai norisi šia sporto švente mėgautis ilgiau ir sulaukti dar daugiau savo sveikata ir grožiu besirūpinančių žmonių.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder