Sauliaus Budino pavaduotoja - iš verslo pasaulio

Sauliaus Budino pavaduotoja - iš verslo pasaulio

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo kėdę turėtų užimti liberalė Elida Mantulova. Jos kandidatūra trečiadienį buvo pateikta miesto merui.

Pasak Savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino, pavaduotojo ieškota tarp partijos narių, mat šis postas priklauso Liberalų sąjūdžiui.

"Pasiūliau E. Mantulovos kandidatūrą, nes ji turi du aukštuosius išsilavinimus - ekonominį ir teisinį, tai yra žmogus, dirbantis su finansais, finansinėmis konsultacijomis. Tai - kompetentingas žmogus, kuris, manau, tikrai susitvarkys su pavestomis pavaduotojo funkcijomis", - pasirinkimą "Vakarų ekspresui" paaiškino S. Budinas.

Pati E. Mantulova neslėpė, kad, išgirdusi pasiūlymą kandidatuoti į šias pareigas, iš pradžių turėjo dvejonių.

"Tokiam pasiūlymui nebuvau pasiruošusi, tačiau neskubėjau atsakyti "Ne". Apsvarsčiau, kaip reikės susitvarkyti su savo verslu ir darbais. Žinoma, tai yra naujas iššūkis, nauja patirtis. Tačiau tokia galimybė gyvenime pasiūloma tik vieną kartą. Turiu pakankamai gyvenimiškos patirties, gebėjimo greitai priimti sprendimus, surasti atsakymus, analizuoti.

Darbo nebijau, tad jei pritars ir partijos kolegos, ir koalicijos partneriai, ir visa Taryba, jo imsiuosi. Specialiai palaikymo neieškau. Jei Taryba man išreikš pasitikėjimą ir paskirs šias atsakingas pareigas, dirbsiu taip, kaip moku, o moku tik gerai arba niekaip", - pajuokaudama kalbėjo E. Mantulova.

Ji pabrėžė, kad administracijoje dirba patyrusi komanda, kuri supažindintų su darbo specifika. E. Mantulova tikisi, kad galbūt pavyktų į Savivaldybės darbą įnešti kitokio - verslo pasaulio - padėties matymo.

48-erių E. Mantulova Vilniaus universitete yra baigusi buhalterinės apskaitos ir audito bakalauro studijas, o Mykolo Romerio universitete įgijo teisės magistro laipsnį. Šiuo metu ji vadovauja savo įkurtai verslo teisės ir finansinės apskaitos bendrovei bei yra Klaipėdos rajono Kunkių kaimo bendruomenės pirmininkė.

E. Mantulovos kandidatūrą miesto Taryba svarstys birželio 23-iąją vyksiančio posėdžio metu. Tikimasi, kad Tarybai pritarus tokiam siūlymui, naujoji S. Budino pavaduotoja galės pradėti darbus birželio pabaigoje ar liepos pradžioje.

Ieškoti naujo darbuotojo prireikė iki šiol administracijos direktoriaus pavaduotojos poste dirbusiai Alinai Velykienei išėjus dvejų metų motinystės atostogų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder