S. Budinas savo posto gali netekti jau po savaitės

S. Budinas savo posto gali netekti jau po savaitės

14-a Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narių inicijuoja Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino atleidimo iš pareigų praradus pasitikėjimą procedūrą. Toks siūlymas bus teikiamas svarstyti artimiausiame Savivaldybės tarybos posėdyje.

Jei Savivaldybės taryba artimiausiame posėdyje, kuris planuojamas balandžio 3 d., šiam teikimui pritars, S. Budinas administracijos direktoriaus pareigų neteks nuo tos pačios dienos.

Teikimą pasirašę tarybos nariai atsižvelgia į tai, kad jau kovo 21 d. taryba nepritarė administracijos direktoriaus praėjusių metų veiklos ataskaitai, taip pat į tai, kad administracijos direktorius dar kovo 18 d. parengė ir išleido įsakymą, kuriuo patvirtino Klaipėdos miesto bendrojo plano keitimo koncepciją, tačiau kovo 21 d. vykusio tarybos posėdžio metu apie savo veiksmus tarybos narių neinformavo.

Teikimą pasirašę tarybos nariai pabrėžia Klaipėdos miesto bendrojo plano koncepcijos svarbą ir jos poveikį bendrojo plano rengimui bei tvirtinimui, priskiriamam išimtinei tarybos kompetencijai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder