„Rimi.lt“ atidaro prekių atsiėmimo punktus Klaipėdoje

„Rimi.lt“ atidaro prekių atsiėmimo punktus Klaipėdoje

Prieš ne pilnus tris mėnesius prekybos tinklo „Rimi“ atidaryta e. parduotuvė šią savaitę pradeda veikti Klaipėdoje. Uostamiestyje įsikūrusiuose prekybos centruose „Taikos 64“ ir „Molas“ atidaromi „Rimi.lt“ prekių atsiėmimo punktai. Klaipėda – jau ketvirtasis šalies miestas, kurio gyventojai gali užsisakyti prekes internetu ir saugiai, be kontakto, jas atsiimti patogiose vietose įrengtuose prekių atsiėmimo punktuose.

Aktualiausia šeimas turintiems gyventojams

„Karantino metu du iš trijų namų ūkių šalyje naudojosi internetinės prekybos paslaugomis. Planuojančių dažniau maisto produktus pirkti internetu ateityje – daugiau nei perkančių dabar, karantino laikotarpiu. Šie šalies gyventojų apklausos duomenys dar kartą patvirtina el. prekybos potencialą. Be to, pasauliui kovojant su koronavirusu plitimu, pirkėjai nori apsipirkti ne tik patogiai ir greitai, bet ir saugiai. Šioje situacijoje kitose šalyse, tokiose kaip Jungtinė Karalystė, Prancūzija, JAV, itin populiari prekių atsiėmimo tam skirtuose punktuose paslauga tampa aktuali ir Lietuvoje“, – sako „Rimi Lietuva“ e. komercijos formato direktorius Vaidas Lukoševičius.

Remiantis „Havas Media“ atliktos apklausos duomenimis, e. parduotuvių paslaugomis daugiau naudojasi 25-54 metų žmonės, auginantys vaikus. „Atidarius vaikų darželius ir švelnėjant karantino sąlygoms, šeimas turintiems gyventojams galimybė patogiai atsiimti prekes iš prekių atsiėmimo punktų taps dar aktualesnė. Šia paslauga patogu naudotis grįžtant po darbų į namus ar susiruošus važiuoti į užmiestį, poilsiui į gamtą, kai pakeliui tik trumpam sustojama atsiimti e. parduotuvėje įsigytų prekių“, – sako Vaidas Lukoševičius.

Pirkėjai gali rinktis iš didesnio nei 10 000 prekių asortimento

„Rimi“ prekių atsiėmimo punktai šiuo metu veikia Vilniuje, prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“,  Kedrų gatvėje esančiame „Rimi“ prekybos centre ir prekybos slėnyje „Nordika“, Kaune – prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ ir pirkinių centre „Savas“, bei Šiauliuose – prekybos centre „Saulės miestas“ ir Dainų rajone esančiame „Rimi“ prekybos centre. Vilniečiai įsigytas prekes gali atsiimti ir „Rimi Drive“, veikiančiame prie „Rimi“ prekybos centro Šiaurės miestelyje. Čia, atvykus automobiliu, tiesiai į jį, be jokio kontakto, prekes atneša e. parduotuvės darbuotojai.

Pirkėjai, pasirenkantys atsiimti prekes patys tam skirtuose punktuose prekybos centruose ar automobiliu „Rimi Drive“, kaip ir užsakantys prekių pristatymą nurodytu adresu, šiuo metu turi galimybę rinktis iš didesnio nei 10 000 prekių apimančio asortimento, o atsiskaityti už pirkinius per e. bankininkystę ar mokėjimo kortele ir taip išvengti nereikalingo kontakto. Pageidavimą, kad prekės būtų pristatytos be tiesioginio kontakto su parduotuvės darbuotoju ar kurjeriu, pirkėjai gali nurodyti komentarų skiltyje pateikdami užsakymą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder