Policijos pastatas sulaukė pirkėjo

Policijos pastatas sulaukė pirkėjo

Turto banko parduodamais ištuštėjusiais buvusiais Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatais jau susidomėjo pirkėjai. Nors didžiojo komplekso Jūros gatvėje parduoti nepavyko, naują savininką turės šalia stovintis maždaug 3 kambarių buto dydžio administracinis pastatas.

Tarp daugybės trečiadienį Turto banke vykusių aukcionų šmėžavo ir anksčiau policijai priklausę pastatai Jūros gatvėje. Sėkmė nusišypsojo parduodant šalia komplekso stovintį iš pažiūros tvarkingą ir atnaujintą 74 kv. m dydžio administracinės paskirties pastatą, kuriame iki persikeliant į Kauno gatvę dirbo vidaus tyrimais užsiimantys pareigūnai. Kartu su pastatu pirkėjas įsigijo ir maždaug 1 aro dydžio žemės sklypą.

Turto banko Nekilnojamojo turto departamento direktoriaus pareigas laikinai einantis Laimas Daniūnas negalėjo atskleisti detalių apie pirkėjus ir aukciono dalyvius - jame dalyvavo daugiau nei vienas interesantas, o namuko savininku tapo fizinis asmuo. Pradinė pastato kaina buvo kiek daugiau nei 56 tūkst. eurų, tačiau po aukciono jis pabrango iki 63,6 tūkst. eurų.

Šalia stovintys anksčiau pagrindiniais buvę policijos pastatai Jūros g. 1 ir 1B liko be pirkėjų - dalyvauti aukcione nepanoro nė vienas galimas pirkėjas.

Planuojama, kad antrasis aukcionas vyks po poros savaičių.

"Kaina bus tokia pat. Manome, kad rinkai nebūtinai reikia duoti indikaciją, kad Turto bankas "muša" kainą", - aiškino L. Daniūnas.

Už administracinį pastatą, garažą, įstaiginį pastatą, sporto salę, šuns būdą, kiemo statinius su daugiau nei 0,6 ha žemės sklypais vėl bus prašoma 2,1 mln. eurų.

Beje, taip pat gruodį planuojami Taikos pr. 81 esančių komisariato patalpų su rūsiu bei buvusio Migracijos skyriaus prie prekybos ir pramogų centro "Akropolis" aukcionai. Jie atitinkamai įkainoti 238 tūkst. eurų ir 1,6 mln. eurų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder