Paleistas eismas Tilžės gatve

Paleistas eismas Tilžės gatve

Dėl uždarytos Tilžės gatvės atkarpos nuo žiedinės sankryžos iki geležinkelio pervažos nepatogumus kentę klaipėdiečiai sulaukė gerų naujienų - darbus vykdanti bendrovė "Žemkasa" vakar paleido eismą.

Eismas minėtoje atkarpoje turėjo būti paleistas anksčiau, tačiau rangovai susivėlino. Bendrovei buvo leista atkarpą užtverti nuo liepos 9 iki 25 d.

"Eismas atidarytas vėluojant dvi dienas. Svarbiausia, kad spėta jį atidaryti Jūros šventei. Iš rangovų buvome gavę pranešimą, kad kitoje Tilžės gatvės atkarpoje, už geležinkelio pervažos, taip pat vyko darbai. Dėl to jie negalėjo atsivežti reikalingų medžiagų važiuodami nuo Jakų žiedo. Tokiu pranešimu rangovai turbūt apribojo mūsų galimybę juos bausti. Su rangovais susitiksime pirmadienį ir išklausysime argumentus", - sakė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova.

O štai bendrovės "Žemkasa" technikos direktorius Vitas Ramanauskas "Vakarų ekspresą" patikino, kad bendrovė vykdė darbus taip, kaip buvo pažadėta Klaipėdos savivaldybei.

"Paleidome eismą, kad žmonės galėtų per šią arteriją važiuoti į Jūros šventę. Eismas paleistas apribojant transporto priemonių greitį. Buvome susitarę, kad išasfaltuosime tam tikras atkarpas, kurių nebūtume galėję asfaltuoti esant intensyviam eismui. Daugiau eismas uždarytas nebus. Vykdydami kitus darbus galėsime pastatyti šviesoforą. Turime aplinkkelį. Jeigu reikės, galėsime eismą paleisti viena ar kita juosta", - tikino V. Ramanauskas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder