Pakartotinai prašo patraukti mažuosius laivelius

Pakartotinai prašo patraukti mažuosius laivelius

Klaipėdos miesto savivaldybė tęsia Pilies ir bastionų komplekso atgaivinimo darbus bei pradeda Šiaurinės kurtinos – piliavietės gynybinio pylimo – atstatymą. Todėl Klaipėdos mažųjų laivų asociacijos prašo iki š. m. balandžio 10 d. patraukti prie minėtosios kurtinos prišvartuotus mažuosius laivelius.

Š. m. kovo 4 d. Savivaldybė raštu kreipėsi į Klaipėdos mažųjų laivų asociaciją su prašymu patraukti šiuos laivus, nes prasidėjus statybos darbams ir pilnai aptvėrus teritoriją, laivų savininkai negalės jų aptarnauti (pakrauti, iškrauti, atvežti kuro). Laivai, Savivaldybei priklausančioje ir Mažosios Lietuvos istorijos muziejui patikėjimo teise valdyti perduotoje krantinėje, prišvartuoti nelegaliai. Dėl to Savivaldybė į Asociaciją yra kreipusis ir anksčiau.

Šiandien su Asociacijos atstovais vykusio susitikimo metu, buvo pakartotinai paprašyta patraukti laivelius ir tam duotas protingas mėnesio trukmės terminas – iki balandžio 10 d. Jei tai padaryta nebus, Savivaldybė kreipsis į teismą.

Pilies ir bastionų komplekso atgaivinimas atliekamas įgyvendinant projektą „Klaipėdos pilies ir bastionų komplekso restauravimas ir atgaivinimas“. Rangos darbus vykdo UAB „Pamario restauratorius“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder