Pagausėjo diplomuotų KLASCO specialistų

Pagausėjo diplomuotų KLASCO specialistų

Žinių dienos išvakarėse Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos KLASCO vadovai pagal seną tradiciją sveikina darbuotojus, baigusius mokymo įstaigas. Šiemet padėkos raštai įteikti trims jaunuoliams, sėkmingai derinusiems darbą uoste ir studijas.

Visiems trims gamyboje dirbantiems diplomuotiems specialistams KLASCO vadovas Vytautas Kaunas linkėjo ilgų karjeros metų bendrovėje ir dėkojo už ištvermę siekiant profesinių žinių.

Filialo „KLASCO servisas“ krovinių apskaitininkės Laura Beniušytė ir Karolina Bunikytė Mykolo Riomerio universitete įgijo logistikos vadybos magistro kvalifikacinį laipsnį, o Krovos terminalo dokininkas- mechanizatorius Vitalij Šulžickij Lietuvos aukštoje jūreivystės mokykloje baigė uosto ir laivybos valdymo profesinio bakalauro studijas.

„Iš savo šeimos patirties žinau, kaip sunku mokytis dirbant, kiek tai reikalauja artimųjų palaikymo ir asmeninių pastangų. Todėl be galo gerbiu žmones, kurie dėl ateities ir darbo perspektyvų sutelkia valią ir siekia aukštesnio tikslo“, - sveikindamas šių metų absolventus kalbėjo V. Kaunas.

Naujuosius specialistus sveikino kolegos ir padalinių vadovai, nes jaunoji profesionalų karta bendrovei užtikrina veiklos tęstinumą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder