Orai: sugrįš šiluma, tačiau pirmiau – lietus

Orai: sugrįš šiluma, tačiau pirmiau – lietus

Po gan gražios pirmadienio dienos į šalį vėl grįš dažnesnis lietus. Nuo antradienio daugelyje vietovių kasdien lankysis trumpalaikiai krituliai.

Tačiau yra gerų žinių laukiantiems didesnės šilumos, jos palaipsniui taip pat bus daugiau, ypač savaitei baigiantis.

Šiandien šalyje numatomi gan šilti orai. Vietomis, daugiausia vakarinėje ir šiaurės vakarinėje šalies dalyje, danguje debesų bus daugiau, čia po pietų gali truputį palyti. Pūs šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas.

Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje bus apie 22, Kaune – apie 23 laipsnius šilumos. Klaipėdoje oras sušils iki 20 laipsnių.

Antradienį orai keisis. Antroje nakties pusėje iš vakarų į šalį atkeliaus krituliai. Temperatūra naktį svyruos tarp 9–15 laipsnių, šilčiausia bus prie jūros.

Dieną daug kur numatomas lietus, vietomis gausus. Galima ir perkūnija, suksis vakarinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune išsilaikys 21, Panevėžyje – 19 laipsnių šiluma. Šiauliuose ir Klaipėdoje bus apie 17 laipsnių šilumos.

Trečiadienį taip pat sulauksime trumpalaikio lietaus, tačiau debesys protarpiais leis ir saulei pasirodyti. Išsilaikys vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų krypties vėjas. Naktį vyraus 9–14 laipsnių šiluma.

Dieną Vilniuje ir Kaune temperatūra sieks 21, Šiauliuose ir Panevėžyje – 20 laipsnių šilumos. Klaipėdoje bus apie 18 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį taip pat numatoma maloni šiluma, visgi trumpi lietūs trauktis nežada. Naktį vėjas rims, truputį palis tik kai kur. Temperatūra svyruos tarp 10–15 laipsnių šilumos.

Dieną iš praplaukiančių debesų daug kur palis, sustiprės šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas.

Vilniuje ir Panevėžyje termometrai fiksuos 22, Kaune – 23 laipsnius šilumos. Šiauliuose ir Klaipėdoje oras šils iki 21 laipsnio.

Penktadienį lietaus debesys pamažu trauksis, tad skėčio gali prireikti jau tik kai kur. Temperatūra stiebsis aukščiau, dažniau palepins saulė. Naktį vyraus 10–16 laipsnių šiluma.

Dieną Vilniuje ir Kaune oras šils iki 23, Panevėžyje – iki 22 laipsnių. Šiauliuose bus apie 21, Klaipėdoje – apie 20 laipsnių šilumos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder