Odontologai stato pastatą nuomai

Odontologai stato pastatą nuomai

Planuojama, kad jau po metų Klaipėdoje duris atvers naujas biurų pastatas Klaipėdos Vėtrungės rajone, Taikos pr. 28A. Pastatą statanti uostamiesčio odontologijos įmonė "Danta" savo veiklos į naują pastatą perkelti nesiruošia ir visas patalpas planuoja nuomoti.

Pasak projekto vadovo architekto Gintaro Čičiurkos, nors projektavimo ir derinimo darbai užtruko trejus metus, didesnių kliūčių pasirengimo etape nebuvo. Beveik 10 arų ploto sklype jau statomas penkių aukštų komercinis pastatas. Pirmame aukšte numatytos komercinės patalpos, o likusiuose - biurai.

"Architektūriškai pastato išvaizda primins šalia esančią "Klaipėdos burę", - pastebi G.Čičiurka. Anot jo, automobiliams statyti bus įrengta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, į kurią pastato naudotojai įvažiuos pro jau dabar esantį "Klaipėdos burės" įvažiavimą, taip pat numatytos parkavimo vietos ir šalia pastato.

Stato nuomai

Bendrovės "Danta" atstovė "Vakarų ekspresui" papasakojo, kad naujajame pastate bus apie 1 000 kvadratinių metrų nuomai skirtų komercinių plotų. Pati įmonė, jau 16 metų Klaipėdoje teikianti odontologijos paslaugas, į naujas patalpas keltis neplanuoja.

"Danta" šiuo metu jau derasi su būsimais patalpų nuomininkais, tačiau sutarčių dar nėra pasirašiusi. Įmonė nenorėjo atskleisti investicijų sumos. Projektui vystyti paskolą suteikė bankas. Jei viskas vyks pagal planą, įkurtuvės naujajame pastate planuojamos lygiai po metų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder