Nustačius COVID-19 atvejį, dezinfekuojamos VMI  patalpos Tauragėje ir Klaipėdoje

Nustačius COVID-19 atvejį, dezinfekuojamos VMI patalpos Tauragėje ir Klaipėdoje

Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, jog nustačius vieną užsikrėtimo COVID-19 virusu atvejį, atliekama patalpų, kurioje lankėsi užsikrėtęs asmuo,  dezinfekcija. Nustatomi ir tiesioginiai kontaktai, kuriems prireikus bus atlikti tyrimai dėl galimo užkrato. Visi Klaipėdos AVMI Tauragės padalinio, esančio J. Tumo-Vaižganto g. 116, ir Klaipėdos padalinio, esančio H. Manto g. 2/2, darbuotojai yra izoliuoti. Informacija apie užsikrėtusįjį ir artimai kontaktavusius asmenis pateikta Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui.

„Dalį Tauragės padalinio gyventojų aptarnavimo funkcijų perdavėme kitiems artimiausiems padaliniams, o užsiregistravusius gyvam apsilankymui klientus telefonu informavome apie alternatyvas arba sutarėme vizitą nukelti. Klaipėdos AVMI H. Manto g. 2/2 administraciniame padalinyje klientai nesilanko. Užtikrinti šio padalinio veiklos tęstinumą leidžia dar metų pradžioje darbuotojams sudarytos galimybės dirbti iš namų“, - sako Klaipėdos AVMI vadovas Audrius Morkūnas, pabrėžęs, kad gyventojų aptarnavimas Klaipėdoje nenutrūko, nes klientų aptarnavimo centras yra įsikūręs kitame pastate (Taikos pr. 28).

Konsultacijos telefonu

Primename, kad konsultacijas telefonu šiemet teikia mokesčių specialistai visoje šalyje. Kilus klausimų pasikonsultuoti gyventojai gali ne tik paskambinę bendruoju Mokesčių informacijos centro telefonu 1882, bet ir kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt ir VMI vaizdo kanale. Išsami informacija apie pajamų deklaravimą pasiekiama adresu https://www.vmi.lt/cms/deklaravimas-uz-2019-m. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder