Nežinoma tik atidarymo valanda

Nežinoma tik atidarymo valanda

Statybininkų ir miesto valdžios planas remontuojamą Pilies tiltą atidaryti gruodžio 19-ąją nepasikeitė: duotas žodis bus ištesėtas.

"Eismas tiltu penktadienį tikrai bus atidarytas, tik kol kas neaišku, kurią valandą. Sužinosime ketvirtadienį - tądien susitinkame su projekto vykdytojais, padėkosime jiems ir sužinosime visus smulkius niuansus, susijusius su eismo organizavimu", - vakar sakė tilto remonto projektą koordinuojantis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Nuo kovo remontuojamas tiltas šiandien statybvietės jau neprimena, nors dar aptvertas, bet yra paruoštas tiek transporto, tiek pėsčiųjų eismui, baigti ženklinimo darbai, tvarkomos prieigos.

Atidarius tiltą Pilies, Minijos ir Sausio 15-osios gatvių sankryžoje bent laikinai bus paliktas žiedas, o Mokyklos gatvėje, per kurią dabar nukreiptas pagrindinis transporto srautas, viskas grįš į senas vėžes: eismas vyks dviem juostomis į abi puses.

Gruodžio 19-ąją taip pat turi būti užbaigti remonto darbai Minijos gatvės ir Baltijos prospekte - ten eismo apribojimai iki šios datos irgi privalo būti panaikinti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder