„Mano miestas Klaipėda" turi naują prezidentą

„Mano miestas Klaipėda" turi naują prezidentą

Jau dešimtmetį gyvuojanti ir Klaipėdą gražinanti, gausybę projektų vykdanti ir prie socialinės šeimų paramos prisidedanti asociacija "Mano miestas Klaipėda" (MMK) turi naują prezidentą. Juo pirmadienį vykusiame MMK 10-ties metų įspūdingame jubiliejuje inauguruotas Remigijus Žiogas.

Pirmadienį buvo surengta ir iškilminga asociacijos apdovanojimų ceremonija, kurioje už nuopelnus miestui buvo pagerbti ir 9 buvę jos prezidentai. Džiaugiamasi, kad nors dalis jų jau seniai nebeina šių ne tik garbingų, bet ir labai atsakingų pareigų, visi jie iki šiol prisideda prie asociacijos veiklos.

Naujasis asociacijos prezidentas Remigijus Žiogas tikino, kad, dar prieš 10 metų prisijungęs prie šios asociacijos, džiaugėsi galėdamas prisidėti prie Klaipėdos aktyvumo skatinimo.

"Ši asociacija yra mano veiklos tramplinas", - teigė jis.

Buvęs asociacijos prezidentas Elijus Vainauskas sveikino naująjį prezidentą ir linkėjo jam sėkmės. "Kartu su valdyba prezidentas svarsto ir priima sprendimus. Remigijumi Žiogu visiškai pasitikiu, su juo dirbau visus metus, kai užėmiau MMK prezidento pareigas, teko bendrauti ir iki to. Linkiu jam didelės sėkmės ir galiu pasakyti, kad visada gali tikėtis mano pagalbos", - po apdovanojimų ceremonijos kalbinamas žurnalistų šypsojosi jis.

E. Vainauskas tikino, kad praėjusius MMK metus vertina teigiamai. "Galiu pabrėžti tai, kad pradėjome rimtą verslumo projektą, kurį ir finansuoja Europos socialinio fondo agentūra. Šį projektą turime įvykdyti per 3 metus, tačiau mes jį įvykdysime greičiau. Visus šiuos metus buvo didelis susidomėjimas mūsų renginiais ir pačios asociacijos veikla", - džiaugėsi jis.

Vakaro metu MMK atstovai apdovanojo ir miestui nusipelniusius, prie jo gerovės prisidedančius klaipėdiečius. Šiems buvo įteikti ordinai "Už meilę Klaipėdai", skirti už pamatinių asociacijų vertybių puoselėjimą.

Už pilietiškumą buvo apdovanotas pastorius Saulius Karosas, surengęs "Lyderystės konferenciją", ir Brolis Benediktas, kasmet organizuojantis "Vilties bėgimą". Už švietimą - Trečiojo amžiaus universiteto veiklą organizuojančio Klaipėdos universiteto rektoriui Artūrui Razbadauskui ir Socialinių mokslų kolegijai. Ordiną už kultūrą atsiėmė VšĮ "Klaipėdos šventės" direktorius Romandas Žiubrys, prisidedantis prie daugybės kultūros renginių mieste organizavimo, ir garsus uostamiesčio skulptorius Arūnas Sakalauskas. Už verslumo skatinimą ordinas įteiktas UAB "Seafish trade" vadovams Yury Zolotnitskyi ir Olgai Popovai. Rankinio komanda "Dragūnas" ir krepšinio komandos "Neptūnas" bendraturtis Sigitas Ambrazevičius ordinus atsiėmė už sveikatinimą ir sportą.

Asociacija taip pat dėkoja socialiai atsakingam dienraščiui "Vakarų ekspresas" už partnerystę.

Visais klausimais apie asociacijos veiklą, jos renginius prašome kreiptis į Projekto koordinatorę-komunikacijos specialistę Eglę Sakutienę tel. 8~698 20 030, el. p. [email protected] ar "Facebook" paskyroje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder