KLASCO surengė poilsinę – pažintinę kelionę Vitės bendruomenės senjorams

KLASCO surengė poilsinę – pažintinę kelionę Vitės bendruomenės senjorams

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija KLASCO kartu su „Vitės bendruomenės“ asociacija suorganizavo poilsinę – pažintinę išvyką, skirtą Vitės bendruomenės senjorams. Rugpjūčio 25-27 dienomis vykusioje kelionėje į Druskininkus dalyvavo 37 senjorai ir 7 juos lydintys asmenys.

Tris dienas trukusios kelionės metu senjorai apsigyveno „Grand SPA Lietuva“ poilsio komplekse ir naudojosi čia teikiamomis sveikatingumo paslaugomis. Taip pat pažintinių ekskursijų metu kartu su gide aplankė Liškiavos vienuolyną bei Merkinės piramidę.

„Planuodami kelionę nusprendėme, kad įtrauksime mažiau pažintinių, ir daugiau gydomųjų, sveikatą padedančių atstatyti veiklų. Vasaros pabaiga yra geras metas pasikrauti naujų jėgų prieš artėjantį šaltąjį sezoną, todėl džiaugiamės, kad bendradarbiaudami su KLASCO galėjome suorganizuoti stiprinančią išvyką Vitės bendruomenės senjorams“, – kalba asociacijos „Vitės bendruomenė“ vadovas Ruslan Schneiderat.

Ne pirmą kartą prie kaimyninių bendruomenių gerovės prisidedanti KLASCO šią vasarą jau padėjo suorganizuoti dvi ekskursijas, skirtas Vitės bendruomenės vaikams bei jų šeimos nariams, parėmė ir Klaipėdos Vitės progimnazijos mokinių dalyvavimą vasaros anglų kalbos stovykloje „Adventurous Summer“. Stovyklos metu didžiausias dėmesys buvo skirtas vaikų asmenybės tobulinimui per aktyvias sportines ir menines veiklas bei anglų kalbos įgūdžių lavinimui.

„Šiemet itin didelį dėmesį skyrėme ne tik infrastruktūros gerinimo projektams, bet ir bendroms veikloms. Tikimės, kad jos padėjo ne tik pailsėti bei turiningai praleisti laiką, bet ir dar labiau suburti kaip niekada stiprią Klaipėdos miesto bendruomenę. Šiuo visiems sudėtingu laikotarpiu bendruomeniškumas yra ypač svarbus, todėl planuodami tolimesnius socialinius projektus taip pat sieksime skatinti bendruomenės narių partnerystę, sudaryti galimybes kokybiškam jų laisvalaikiui“, – planais dalinasi KLASCO generalinis direktorius Vytautas Štumbergas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder