Klaipėdos mero pavaduotojai - A. Cesiulis ir A. Barbšys

Klaipėdos mero pavaduotojai - A. Cesiulis ir A. Barbšys

Ketvirtadienį vykstančiame pirmajame naujosios Klaipėdos miesto tarybos posėdyje paskirti du Klaipėdos miesto mero Vytauto Grubliausko pavaduotojai.

Jais tapo su visuomeniniu rinkimų komitetu “Vytautas Grubliauskas ir komanda” išrinktas Arvydas Cesiulis ir konservatorius Arūnas Barbšys.

Prisistatydamas Tarybos nariams A. Cesiulis akcentavo, kad į Tarybą yra išrinktas jau trečią kartą, o per politinio darbo metus jam teko dirbti įvairiose sferose: švietimo, sporto, kultūros, jaunimo reikalų, tad galėtų dirbti būtent su šiomis sritimis. Jis pabrėžė, kad palaiko planuojamus įgyvendinti sporto ir sveikatinimo projektus, teigė, kad reikia kartą ir visiems laikams išspręsti Vasaros estrados klausimą, restruktūrizuoti švietimo įstaigų tinklą, kad neliktų disproporcijos tarp miesto dalių.

Slapto balsavimo metu už A. Cesiulio kandidatūrą balsavo 17 politikų, 13 buvo prieš, 1 susilaikė.

A. Barbšys savo prisistatymo metu kalbėjo apie savo patirtį IT, inžinerijos srityse, akcentavo, kad reikia suvaldyti ir mažinti taršą mieste, nemalonius kvapus, įtraukti bendruomenes į sprendimų priėmimą. Paklaustas apie savo poziciją dėl išorinio uosto teigė, kad palaikytų idėją išsiaiškinti galimybes statyti išorinį uostą Būtingėje. Jis kalbėjo ir apie ekologišką transportą.

A. Barbšio kandidatūrai slaptu balsavimu pritarė 17 Tarybos narių, prieš buvo 14.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder