Klaipėdos jūrininkų ligoninė pradėjo šildymo sezoną

Klaipėdos jūrininkų ligoninė pradėjo šildymo sezoną

Klaipėdos jūrininkų ligoninėje ir jos padaliniuose Palangoje bei Švėkšnoje nuo ketvirtadienio pradėtas šildymo sezonas.

„Vėstantys orai verčia susirūpinti pacientų gerove. Nors palatose dar nebuvo labai vėsu, nutarėme pradėti šildymo sezoną, kol ligoniai nepajuto diskomforto. Siekiame sukurti komfortiškas sąlygas ir besigydantiems žmonėms ir savo darbuotojams“, – apie sprendimą pradėti šildymo sezoną anksčiau laiko sakė Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius dr. Jonas Sąlyga.

Pirmiausia šildymas įjungtas Palangos departamente, kur įkurtas vienas moderniausių šalyje Medicininės slaugos ir palaikomojo gydymo skyrių ir Švėkšnoje, kur gydomi psichikos negalę turintys žmonės.

Ketvirtadienio vakarą etapais šildymas pradėtas tiekti ir centriniame Klaipėdos jūrininkų ligoninės pastate. Planuojama, kad penktadienį radiatoriai jau visur bus šilti.

Pagal higienos normas šaltuoju metų laiku ligoninių palatose ir kitose visuomeninės paskirties patalpose oro temperatūra turi siekti 18-22 laipsnius šilumos.

Klaipėdoje nuo ketvirtadienio šildymo sezonas pradėtas mokyklose, darželiuose ir vaikų globos namuose. Visuotinio šildymo sezono pradžia uostamiestyje planuojama nuo spalio 10 dienos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder