Klaipėdoje vyko „Šeimų orientavimosi sporto šventė“

Klaipėdoje vyko „Šeimų orientavimosi sporto šventė“

Sveikatingumo projektas „Sveikatą stiprinantis fizinis aktyvumas“, organizuojamas sveikatingumo studijos „GINSVĖ“   birželio 20 d sukvietė Klaipėdiečių šeimas į Klaipėdos vasaros estradą, kur vyko nuotaikingas, renginys visai šeimai „Šeimų orientavimosi sporto šventė“. Renginio  tikslas -  suburti šeimas aktyviam laisvalaikio praleidimui kartu, nuo pat  mažens, skatinti  fizinį aktyvumą.

Pirmoji OK „Jaunystė“ parengta  orientavimosi trasa buvo paruošta taip, kad galėtų dalyvauti tėvai su pačiais mažiausiais renginio dalyviais vežimėliuose.  Dar vienoje sudėtingesnėje trasoje startavo net dvidešimt viena šeima su įvairaus amžiaus vaikais, nugalėtojais tapo Vasiliauskai, net penkių asmenų šeima, o mažoji Ieva tapo nugalėtoja tiek vežimėlių, tiek šeimų rungtyse.

Pramoginė rungtis pareikalavo ištvermės ne tik dėl karščio, bet ir dėl punktų įkeltų medžiuose, labirintuose ir netgi ant pripučiamo batuto.

Viso renginio metu patys mažiausi galėjo džiaugtis Family Lab Academy  žaidimų erdve, pripučiamu batutu ir didžiaisiais muilo burbuliais.

Renginyje dalyvavo daugiau nei šimtas aktyvių  dalyvių.  Tikimės sulaukti nemažiau dalyvių ir kituose projekto renginiuose  šeimoms. Artimiausias renginys numatytas liepos 18 d. netradicinių sporto šakų žaidynės paplūdimyje,  rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais pėsčiųjų ir dviračių žygiai.

Projekte, kuris bus vykdomas iki 2020 m. gruodžio mėnesio, veiklos gali rasti kiekvienas pageidaujantis didinti savo fizinį aktyvumą ir raštingumą. Numatytos veiklos,

Šiuo metu Visus miestiečius ir miesto svečius sekmadieniais 10 val į jogos užsiėmimus  Neįgaliųjų paplūdimyje, bei šeštadienio treniruotę senamiestyje. senjorus antradieniais ir penktadieniais į nemokamas mankštas Vėtrungės g .stadione Gedminų g.5,

Projekte vykdomos veiklos:

  • Taisyklingos laikysenos ugdymo, fizinio pasirengimo treniruotės salėje vaikams.
  • Judriųjų pertraukų organizavimas Klaipėdos m. bendrojo lavinimo mokyklose
  • Grupinės sveikatą stiprinančios treniruotės salėje ir gamtoje, darbingo amžiaus žmonėms
  • Sveikatą stiprinančios sveikatingumo mankštos senjorams salėje ir lauke.
  • Fizinio aktyvumo renginiai šeimoms gamtoje
  • Paskaitų ciklas sveikatingumo temomis.
  • Interaktyvios provokacijos miestiečių lankymosi vietose.

Registracija ir informacija [email protected]

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder