Klaipėdoje prisišvartavo kruizinis laivas „Hanseatic“

Klaipėdoje prisišvartavo kruizinis laivas „Hanseatic“

Šeštadienio rytą Kruizinių laivų terminale prisišvartavo dar vienas kruizinis laivas – „Hanseatic“. Su Bahamų vėliava plaukiojantis 123 m ilgio penkių žvaigždučių ekspedicinis kruzinis laivas atvyko iš Bornholmo. Po apsilankymo Lietuvos uostamiestyje jis plauks į Latvijos sostinę Rygą.

Daugiau nei 100 turistų atvyko iš Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos. Prie laivo jau laukė autobusai, kurie turistus vežė į Palangą, Kuršių neriją. Kiti pasirinko galimybę susipažinti su Klaipėdos senamiesčiu.

Pasak turizmo agentūros „Klaipėdos Mėja“ praktikantės Ievos Serapinaitės, daugelis turistų labiausiai domėjosi vietos restoranais.

„Visiems įdomu, kur galima nueiti skaniai pavalgyti. Klausė, kur yra prekybos centrai“, - sakė Klaipėdos universiteto studentė I. Serapinaitė.

Kiek anksčiau Klaipėdoje kruizinį sezoną atidarė laivas „Astoria“. Uosto direkcija prognozuoja, jog šis sezonas veikiausiai bus ilgiausias per visą uosto istoriją. Į uostamietį atplauks 61 laivas ir atkeliaus apie 75 tūkst. turistų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder