Klaipėdoje atsiras dar viena tunelinė automobilių plovykla

Klaipėdoje atsiras dar viena tunelinė automobilių plovykla

Klaipėdos miesto savivaldybė paskelbė informaciją apie planuojamą statyti garažo paskirties pastatą Kretingos g. 28.  Viešasis projekto svarstymas vyks kovo 23 dieną.

Šiuo metu žemės sklype, projektuojamo garažo paskirties pastato vietoje, yra esama asfaltuota aikštelė. Žemės sklypo plotą sudaro 4840 m². Vakarinėje dalyje sklypas ribojasi su esama degaline. Iš pietinės pusės yra esamas gamybinių pastatų užstatymas, o iš šiaurės - sklypas ribojamas Šiaurės prospekto.

Bendrasis numatomas statinio plotas – 435,80 m², o naudingas plotas - 399,22 m².

Vieno aukšto statinyje numatomos administracinės patalpos, virtuvės zonos bei reikalingos sandėliavimo, darbuotojų ūkinės patalpos, santechniniai mazgai. Žmonėms su negalia bus pritaikytas lankytojų tualetas.

Planuojama, kad piko metu pastate tilps iki 230 lankytojų. Pagrindinis įėjimas klientams projektuojamas Pietinėje pastato pusėje. Įvažiavimas į garažo pastatą projektuojamas iš vakarinės pusės.

Prie pastato bus galima įvažiuoti iš Šiaurės prospekto pusės.  Išvažiavimas iš sklypo numatomas į Kretingos gatvę. Analizuojamoje sklypo dalyje numatoma įrengti pravažiavimus, parkavimo vietas bei pravažiuojamojo aptarnavimo, neišlipus, kelius aplink projektuojamą pastatą.

Sklype numatoma įrengti saugius pėsčiųjų takus su pritaikymu žmonėms su negalia, bei sklandų patekimą iki pastato nuo esamų aplinkinių pėsčųjų takų, o taip pat žaliąsias ir poilsio zonas darbuotojams bei lankytojams.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder