Klaipėdietė pavirto realybės šou žvaigžde: įsikūnijo į Kim Kardashian

Klaipėdietė pavirto realybės šou žvaigžde: įsikūnijo į Kim Kardashian

Žinoma vizažistė ir knygų apie makiažą autorė Olesia Žuravliova gerbėjus nustebino dar viena transformacija – įsikūnijo į Kim Kardashian. Moteris ne pirmą kartą atkartoja garsenybių makiažą, tačiau šį kartą teko pakoreguoti ir kūno linijas.

Į žymią Kardashianų klano seserį įsikūnijusi moteris teigia, kad išvaizda keičia ir žmogaus elgesį, kitų žmonių požiūrį į save patį. Todėl svarbu atkreipti dėmesį į tai, kokią žinutę transliuojame aplinkai.

„Mano vyras turėjo galimybę nueiti į pasimatymą su Lady Gaga, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, tačiau į pasimatymą su Džeku Sperou taip ir nepakvietė (juokiasi).

Naujas amplua leido suprasti, ką reiškia D dydžio krūtinė. Šiek tiek jos kontūravimo, kūno spalvos „Push up“ liemenėlė ir dvi kempinės – vuolia!

Krūtinė tikrai tapo didesnė“, – po pokyčių šmaikštavo vizažo meistrė. Moteris paneigia visus mitus ir sako, kad lūpų putlinimas – misija įmanoma. Be to, padaryti veidą plonesniu nebėra toks didelis iššūkis, kaip buvo anksčiau.

Olesia įsitikinusi, kad sukurti įdegio efektą taip pat nėra sudėtinga. „Per šią transformaciją supratau, kad su tokia krūtine mano liemuo atrodė tobulai lieknas. Kūno spalvos marškinėlius aš privalėjau įsigyti, o juodos spalvos plaukai sendina“, – išsiaiškino vizažistė.

Ji mano, kad šimtai moterų nori būti panašios į savo mylimas žvaigždes, kurios darosi operacijas ir tokiu būdu keičia savo bruožus.

Olesia mano, kad taip darydamos net nepagalvojame, kiek daug įvaizdis pasako apie mus.

„Svarbiausia, kad sutaptų vidaus ir išorės žinutė, o ant paviršiaus nebūtų kaukės ir atsiskleistumėte jūs, mielosios! Eksperimentuokite, mėginkite, leiskite sau nebijoti, o svarbiausia – nemeluokite sau.

Tokių kaip Kim pas mus Lietuvoje daug, kurios yra gražios ir efektingos moterys. Pagalvokite, ar tai tikrai jūsų žinutė!“, – sakė Olesia.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder