Kitokia Jūros šventė jau praminta „Fūros švente“

Kitokia Jūros šventė jau praminta „Fūros švente“

Šiais metais į Jūros šventę atvykę svečiai jaučiasi tarsi vėją laukuose gaudytų – renginių programos nėra, tenka pasikliauti nuojauta ir ieškoti koncertų vietų. „Fūros šventė“, – taip šventę praminė ir penktadienį pliaupiant lietui Klaipėdoje koncertavęs Vidas Bareikis.

Važiuoti, eiti, plaukti – tokiu moto šiemet vadovaujasi Jūros šventės rengėjai, kviečiantys į „Pasimatymą su vėju“.

Saugumą dėl plintančio koronaviruso akcentuojantys organizatoriai svečiams užminė mįslę – tikslios programos nėra. Paskelbtos tik vietos, kur vyks koncertai ir kokie atlikėjai dainuos. Tačiau kada ir kas tiksliai – nežinia. Norėdami apsisaugoti nuo minios ir jas išsklaidyti organizatoriai ėmėsi priemonių.

Penktadienio vakarą paaiškėjo kokių: scenos įrengtos vilkikų priekabose ir atlikėjai, padainavę 15 minučių vienoje vietoje, buvo vežami į kitą vietą. Taip siekiama, kad žmonės ilgai nesibūriuotų vienoje vietoje.

„Ši šventė – tikra „Fūros šventė“, – juokavo Vidas Bareikis, lietingą penktadienio vakarą gerbėjams „Instagram“ platformoje tiesiogiai transliavęs iš vilkiko priekabos.

Šeštadienį Klaipėdoje žadamas gražesnis oras. Vakare įvairiose uostamiesčio vietose žiūrovai galės išvysti Saulių Prūsaitį, Saulių Petreikį, grupes „The Roop“ ir „Baltas varnas“.

Tačiau, kur ir kada jie koncertuos – organizatoriai laiko paslaptyje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder