Kelių remontą stabdo prasti orai

Kelių remontą stabdo prasti orai

Dėl prastų orų praėjusią savaitę teko atidėti kelio asfaltavimo darbus Šilutės pl. ir Kauno g. sankryžoje. Kelininkai tikisi, jog šios savaitės orai nenuvils, nes tada tektų atidėti ir kelio žymėjimo darbus Tilžės g. ir Šilutės pl. tvarkomoje sankryžoje.

Tilžės g. ir Šilutės pl. tvarkomoje sankryžoje savaitgalį buvo paklotas viršutinis asfalto sluoksnis. Tai reiškia, jog šioje sankryžoje jau galės būti pradėti kelio žymėjimo darbai. Planuojama, kad nuolatinis kelio žymėjimas bus braižomas dar šią savaitę.

"Su rangovu kalbėjau, kad jau šią savaitę bandysime braižyti linijas, žinoma, jei orai leis ir lietus nelis. Kadangi sankryžoje yra paklotas paskutinis, viršutinis, asfalto sluoksnis, jau galima braižyti ir nuolatinį žymėjimą, nes prieš tai buvo tik laikini geltoni žymėjimai", - sakė Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Praėjusią savaitę buvo planuojama viršutinę kelio dangą išpilti ir Šilutės pl. ir Kauno g. sankryžoje, tačiau tą padaryti sutrukdė lietus.

"Planas buvo išasfaltuoti viršutinę kelio dalį, bet praeitą savaitę dvi naktis lijo lietus, todėl darbai nevyko. Dabar rangovas dirba kituose objektuose, tai kalbamės, kada jie sugrįš ir išasfaltuos Šilutės pl. ir Kauno g. sankryžą. Kol kas tikslių žinių neturiu", - pasakojo V. Švedas.

Nors klaipėdiečiai į kelio remonto darbus žvelgia gana kantriai, tačiau daugeliui kyla klausimų, kaip reikia teisingai važiuoti, jei kelio atkarpoje nuo Tilžės g. iki Kauno g. sankryžos nėra jokio kelio žymėjimo.

"Jei darbai nusikels į lapkričio mėnesį, tai kalbėsimės su rangovu, kad bent jau laikiną žymėjimą nubraižytų. Situacija ten šiek tiek chaotiška, labai platus kelias ir nėra aišku, kiek ten juostų ir kurioje juostoje pats važiuoji", - pripažino V. Švedas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder