Kelininkai žiemai pasiruošę

Kelininkai žiemai pasiruošę

Nors šią savaitę Klaipėdą sukaustė šaltis, pasirodė pirmosios snaigės, pereinančios į lijundrą, plikledis miesto gatvėse buvo suvaldytas.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos Mieto ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojos Irenos Nachčiunovos, uostamiesčio kelius prižiūrinčios bendrovės budi ir seka hidrometeorologines sąlygas nuo lapkričio 1 d.

"Magistralinių kelių įkalnės, nuokalnės ir tiltai barstomi druskos ir smėlio mišiniu net esant žemai pliusinei temperatūrai, nes ant jų plikledis susidaro greičiausiai. Pirmadienio nakčiai, kurią paspaudė šaltukas, taip pat buvo pasiruošta - magistralinės gatvės ir tiltai buvo pabarstyti iš vakaro ir anksti ryte", - teigė pavaduotoja ir užtikrino, kad pirmadienį Savivaldybė nesulaukė vairuotojų skundų dėl slidžių gatvių.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyresnioji specialistė Jūratė Albrektienė patvirtino, jog pirmadienį uostamiestyje nebuvo daugiau avarijų nei įprastai. "Fiksuoti tik "metaliniai" eismo įvykiai, du pranešimai apie avarijas daugiabučių namų kiemuose, tačiau nieko ypatingo", - tvirtino specialistė.

Priminsime, kad Klaipėdos miesto gatves šiaurinėje miesto dalyje iki Sausio 15-osios gatvės prižiūri UAB "Ecoservise", pietinėje miesto dalyje - UAB "Žemkasa".

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder