Kas gyvena Šūdnagiuose, arba kodėl upė Danė - ne Dangė

Kas gyvena Šūdnagiuose, arba kodėl upė Danė - ne Dangė

Naujame "Savaitės ekspreso" numeryje - specialiame priede "Kultūros uostas" Klaipėdos universiteto mokslininkė prof. dr. Dalia Kiseliūnaitė papasakos, kas gyvena Šūdnagiuose, arba kodėl upė Danė - ne Dangė.

Priede tradiciškai rasite ir senųjų Klaipėdos kapinių istorijas, ir skaitytojų pamėgtų žurnalistės Gražinos Juodytės "Akvarelių" naują pasakojimą.

Taip pat skaitykite apie tai, kaip daugkartinis Europos karatė čempionas klaipėdietis Eventas Gužauskas Japonijoje tapo reklaminiu veidu.

Toliau tęsiame Aurimo Mockaus pasakojimą apie Šiaurės Korėją ir apie tai, kokiems nusikaltimams klaipėdietis ryžosi šioje šalyje.

Taip pat - žurnalistinis tyrimas, kiek už panašius maisto produktus sumokame Lietuvoje ir kiek išleistume svetur, pavyzdžiui, Vokietijoje, Anglijoje, Italijoje ar Ukrainoje.

Savaitraštyje - dar daugiau įdomių straipsnių istorinėmis, psichologinėmis, pramoginėmis temomis, taip pat - žinomų klaipėdiečių apklausa apie kai kuriems vairuotojams nerimą keliančius mobiliuosius "trikojus" greičio matuoklius.

Kartu su savaitraščiu gausite ir specialų priedą "TV publika" su TV programa visai savaitei.

Naujajį savaitraštį "Savaitės ekspresas" spaudos platinimo vietose rasite visą savaitę, iki  penktadienio.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder