Kandidatas tapti Savivaldybės vadovu - Gintaras Neniškis

Kandidatas tapti Savivaldybės vadovu - Gintaras Neniškis

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriumi gali tapti VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) vadovas Gintaras Neniškis.

Dar šios savaitės pradžioje meras Vytautas Grubliauskas "Vakarų ekspresui" teigė, kad kandidatų yra ne vienas. Tačiau uostamiesčio vadovas konkrečių pavardžių įvardinti nenorėjo.

"Tol, kol nebus apsispręsta dėl sprendimo tiek mano pasitikėjimo kontekste, tiek sutarus koalicijoje, apie tai plačiau kalbėti būtų nekorektiška", - antradienį sakė V. Grubliauskas.

Penktadienį komentuodamas galimą G. Neniškio kandidatūrą meras to negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti. Visgi jis patikino, kad daugiau konkretumo bus galima tikėtis jau kitą savaitę.

"Tai tikrai labai rimtas pretendentas. Bet šiandien tikrai nenorėčiau apie tai kalbėti kaip apie faktą ar jo patvirtinimą. Jis tikrai yra svarstomų kandidatų sąraše", - teigė V. Grubliauskas.

"Vakarų ekspreso" žiniomis, šią savaitę vietos politikos užkulisiuose buvo kalbama, kad naujuoju Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriumi taps vienos Viešosios įstaigos vadovas. Penktadienį "Vakarų ekspresui" susisiekti su pačiu KKT vadovu G. Neniškiu nepavyko.

Ketvirtadienį vykusiame pirmajame naujai išrinktos Klaipėdos savivaldybės tarybos posėdyje toliau laikinam darbui administracijos direktoriaus poste buvo išrinktas Olegas Mariničius. Pastarasis šio mėnesio pradžioje pakeitė iš pareigų atleistą Saulių Budiną.

Naujam administracijos direktoriui išrinkti numatyti 2 mėnesiai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder