Jubiliejinis "Darom" gali tapti ir rekordiniu

Jubiliejinis "Darom" gali tapti ir rekordiniu

Jubiliejinės, dešimtosios, nacionalinės tvarkymosi akcijos "Darom" organizatoriai Klaipėdoje įsitikinę, jog ji gali tapti ir rekordine - uostamiestyje tvarkyti 62 plotus iš anksto užsiregistravo per 3 tūkst. žmonių.

Klaipėdoje vadinamojo švaros laikotarpio - nuo balandžio 1 d. iki gegužės 14 d. - kulminacija turėtų tapti šiandien 10 val. prasidėsianti tvarkymosi akcija "Darom". Savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius planuoja kontroliuoti, kaip vyksta talkos įvairiuose miesto mikrorajonuose, taip pat žada atvežti reikalingas priemones. Šio skyriaus Administracinės veiklos poskyrio vedėjas Marius Poimanskis tvirtino, jog galime sulaukti rekordo.

"Ketvirtus metus registruoju žmones, ir šiemetinė akcija turėtų būti pati gausiausia. Jau yra užsiregistravę per 3 tūkstančius žmonių. Beje, Klaipėdoje vyks skautų sąskrydis, į kurį atvyks per 1,5 tūkstančio dalyvių ir visi jie žada dalyvauti tvarkymosi akcijoje, tad tokio rekordo galime ir nebepakartoti", - juokėsi M. Poimanskis.

Visą informaciją apie akciją "Darom" - tvarkymosi plotus, kur rasti priemones ir pan. - klaipėdiečiai gali rasti Savivaldybės interneto svetainėje www.klaipeda.lt paspaudę ant "Darom" akcijos skydelio.

Vakar buvo užregistruoti net 62 plotai - nuo pajūrio iki įvairių pramoninių zonų, už kurias atsakingi pasiryžo tapti įvairių valstybinių institucijų, nevyriausybinių organizacijų, bendruomenių nariai.

Šiemet tvarkdariams pirštines nupirks Savivaldybė, taip pat jie organizuos ir atliekų išvežimą, o maišais pasirūpino "Darom" organizatoriai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder