Iš CKT vadovų - pavaduoti KLR direktorių

Iš CKT vadovų - pavaduoti KLR direktorių

UAB Centriniam Klaipėdos terminalui (CKT) pradeda vadovauti naujas vadovas - Karolis Grigalauskas. Buvusi terminalo galva Benediktas Petrauskas nuo pirmadienio pradėjo dirbti AB "Klaipėdos laivų remontas" (KLR) generalinio direktoriaus pavaduotoju.

Gargždiškis K. Grigalauskas praėjusį sekmadienį šventė 39-ąjį gimtadienį. Jis yra baigęs Klaipėdos universitetą, turi jūrų verslo ekonomikos bakalauro ir verslo vadybos magistro laipsnį. Dirbti jis pradėjo būdamas 19 metų, tad jo darbo patirtis - apie 20 metų. Jau teko dirbti ir vadovaujamąjį darbą. Yra buvęs ir laivų agentu, ir buvusio koncerno "Achemos grupė" prezidento bei valdybos pirmininko Bronislovo Lubio referentu, UAB "Klasco servisas" direktoriaus pavaduotoju ir kt.

Prieš pereidamas dirbti į CKT, K. Grigalauskas šiek tiek daugiau nei metus dirbo AB Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos ("Klasco") vadovo padėjėju. Beje, "Klasco" yra CKT veiklos operatorius.

CKT nuo pirmadienio vadovauja Karolis Grigalauskas.

K. Grigalauską CKT generaliniu direktoriumi šios bendrovės valdyba paskyrė lapkričio 11 d.

O 61 metų B. Petrauskas, einantis Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidento pareigas, nuo pirmadienio pradėjo dirbti KLR vystymo direktoriumi.

"Įvyko struktūriniai pokyčiai ir aš einu įgyvendinti naują projektą. Jis bus susijęs su "Klaipėdos laivų remonto" vykdomais naujais projektais, kurių kol kas nenorėčiau viešinti", - sakė B. Petrauskas.

Beje, jo tokia dalia - uoste ką nors statyti. B. Petrauskas, dirbdamas "Klasco", vadovavo ir pirmojo konteinerių terminalo Klaipėdos uoste statybai, dalyvavo įgyvendinant kitų terminalų vystymo projektus, tarp jų ir skystų bei birių trąšų, grūdų.

Nuo 2004 m. jis ne tik vadovavo CKT statyboms, bet ir sugalvojo jo viziją, dalyvavo rengiant jo projektą. CKT vadovu jis dirbo 12 metų, 1 mėnesį ir 5 dienas.

"Vadovavau iki paskutinio objekto, iki sankryžos pastatymo pernai. Dabar terminalas yra jau pastatytas 100 proc., jam reikalingi tam tikri labai maži pataisymai pagal linijų operatorių pageidavimus. Tai jau nebe plėtra, o kosmetika. Dabar man pasiūlyta vystyti naują projektą, kuris yra miesto širdyje, šalia piliavietės. Pamaniau, kodėl nepanaudojus savo sukauptos patirties, ir sutikau", - sakė B. Petrauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder