Į Klaipėdos mero postą - dar vienas kandidatas

Į Klaipėdos mero postą - dar vienas kandidatas

Dar vienas kandidatas į Klaipėdos miesto merus - šių pareigų siekti ryžosi Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

„Esu laimingas, kad visą savo gyvenimą praleidau būtent Klaipėdoje. Neįsivaizduoju kito tokio miesto. Džiaugiuosi gyvendamas tarp nuostabių, sąžiningų ir įkvepiančių žmonių. Esame labiausiai apdovanotas Lietuvos miestas, apsuptas didžiausių gamtos turtų: jūros, pušynų, auksinių kopų, upių, ežerų. Tačiau visų svarbiausia - čia gyvenantys, dirbantys ir miestą kuriantys klaipėdiečiai.

Viską, ką iki šios dienos esu pasiekęs - pasiekiau ne vienas, o su mane supančiais žmonėmis. Be jų neįsivaizduoju nueito kelio. Esu labai dėkingas savo žmonai, vaikams ir draugams. Taip pat visai komandai, dirbančiai kartu Klaipėdos uosto direkcijoje. Tai - žmonės, kuriais aš didžiuojuosi.

Šiandien mūsų uostas pirmauja visame Baltijos jūros regione. Tai parodo, kad kartu galime pasiekti daug.

Todėl sulaukęs didelio būrio žmonių paskatinimo, nusprendžiau dalyvauti Klaipėdos miesto mero rinkimuose. Žinau, kad tai bus nemenkas iššūkis, reikalaujantis didelio atsidavimo. Tačiau sukaupta patirtis mane paruošė šios dienos sprendimui.

Tikiu, kad mūsų miestas turi milžinišką potencialą ir dar labai daug neišnaudotų galimybių. Matau didžiules perspektyvas turizmo, švietimo, ekologijos, verslo, garbaus amžiaus žmonių ir jaunimo užimtumo srityse.

Atėjo laikas visą sukauptą patirtį ir įgūdžius atiduoti miestui, kuris mane užaugino. Žmonėms, kurie manimi tikėjo ir įkvėpė siekti daugiau. Žinau, kad Klaipėda gali būti švari, šurmuliuojanti, gyva, švari ir patraukli vieta auginti vaikus, dirbti, gyventi ir ilsėtis“ - savo socialinio tinklo paskyroje skelbia kandidatas.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder