"Grožio vakaras su Olesia Žuravliova" pritraukė šimtus moterų

"Grožio vakaras su Olesia Žuravliova" pritraukė šimtus moterų

Penktadienio vakarą į Klaipėdos dramos teatrą lyg į seniai lauktą premjerą rinkosi šimtai moterų. Tačiau čia vyko ne spektaklio premjera, o seminaras „Grožio vakaras su Olesia Žuravliova“, kuriame vienos prestižiškiausių makiažo ir įvaizdžio mokyklų Baltijos šalyse įkūrėja pasidalino makiažo paslaptimis.

Anot O. Žuravliovos, pasaulyje net 9 iš 10 moterų nepasitiki savimi. Liūdniausia, jog viena dažniausių to priežasčių yra išvaizda, kuria jos teigia esančios nepatenkintos. Tačiau būtent tam tikslui yra makiažas - jis yra įrankis bei pasitikėjimo šaltinis. Pasitikėjimas kuria laimę, o laimė – šeimyninę harmoniją. Jei moteris yra laiminga, laimingi ir visi aplinkiniai.

Vos įžengusios į Dramos teatrą, dalyvės buvo pasitiktos su dovanomis bei putojančio vyno taure. Vakaro pradžioje moterys buvo raginamos nusifotografuoti prie renginio sienelės bei milžiniško lūpdažio, įsigyti „OŽ Beauty Box“, aksesuarų bei O. Žuravliovos knygų. Profesionalios visažistės visoms norinčioms taip pat paryškino lūpas.

Vėliau dalyvės buvo pakviestos į didžiąją Dramos teatro salę, kurioje O. Žuravliova pristatė penkis makiažus: dieninį, vakarinį, proginį, „Express“ (šis, beje, buvo padarytas per rekordiškai trumpą laiką - vos per penkias minutes) bei kūrybinį makiažus. Kodėl svarbus juos žinoti? „Visos moterys yra skirtingos ir turinčios savo norus ir poreikius. Mes norime atrodyti gražios ryte, vakare, esant tam tikrai progai. Tam padeda skirtingo tipo makiažų išmanymas“, - akcentavo renginio sumanytoja.

Atliekant makiažus meistrė dalinosi savo žiniomis, negailėjo patarimų ir pastabų apie dažniausiai daromas klaidas. Taip pat ragino susirinkusias dalyves klausti to, kas neaišku, ar tiesiog smalsu.

Renginio metu O. Žuravliova taip pat pristatė naujieną - Lietuvoje ir užsienyje unikalią paslaugą „OŽ makeup sistema“. Tai būdas išmokti pasidažyti, sutaupant daug laiko ir pinigų. Prisijungus prie sistemos, visų pirma reikės atsiųsti keletą nuotrauką bei atsakyti į tam tikrus klausimus apie pomėgius bei odos tipą. Pagal šiuos duomenis visažistai paruoš konkrečiai moteriai skirtą virtualią knygą. O norinčios galės užsisakyti tik joms sukomplektuotą makiažo dėžutę. Visažistai taip pat bus pasiruošę įvertinti rezultatus – vos per keletą minučių atsakys į klienčių atsiųstas nuotraukas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder