Gausiausią komandą „Vilties bėgime“ surinkusi klasė

Gausiausią komandą „Vilties bėgime“ surinkusi klasė

 „Vilties bėgimas 2019“ organizatoriai nutarė pakartoti praėjusių metų moksleivių paskatinimo akciją - Vilties bėgimo metu buvo surengtas konkursas gausiausią komandą surinkusiai klasei.

1-12 klasių mokinių klasės rinko komandą sudarytą iš vienos klasės mokinių; į komandą taip pat jungėsi mokinių tėvai, broliai, seserys, draugai ir t.t.; komanda turėjo išsirinkti savo pavadinimą, šūkį. Klasės mokiniai turėjo užsiregistruoti ir bėgti 3 km, 5 km, 10 km distancijas.

Kiti klasės mokinių komandos nariai gali bėgti šias pasirinktas 0,750 km, 3 km, 5 km, 10 km, 21.098 km, 42.195 km distancijas. Klasė turėjo pateikti motyvuojančią komandos nuotrauką, susijusią su bėgimu.

Nugalėtojų klasės mokiniams pažadėtas įteikti specialus „Vilties bėgimas 2019“ ir sporto apranga priekaujančio tinklo „Sportlad“ įsteigtas prizas – Nike bėgimo bateliai.

I vieta. 2019 m. Gausiausią komandą „Vilties bėgime“ surinkusia klase tapo Simono Dacho progimnazijos 2c klasė, surinkusi 150 žmonių komandą. Klasės vadovė Jolanta Lekavičienė.

Klasei nugalėtojai pergalę atnešė nusiteikimas laimėti, palaikanti, draugiška komanda ir pasirinktas šūkis: „Viens du trys! Simono Dacho 2c klasė - bebaimis būrys! Gal mes dar nedideli, bet sportiški ir linksmi!”.

Štai kaip jaunieji S. Dacho progimnazijos 2c klasės bėgikai buvo nusiteikę 12-ajam „Vilties bėgimui 2019“. 2020 metais jie jau galės bėgti iškovoto „Sportland“ įsteigto prizo Nike bėgimo bateliais!

II vieta. Nedaug nugalėtojų klasei nusileido ir antrą vietą užėmė „Sendvario greitieji” - 91 žmonių komanda.

III vieta atiteko Klaipėdos Vydūno gimnazijos 5m klasei surinkusiai - 21 žmogus komandą. 

2018 m. Nike sportiniais bateliais buvo apdovanoti šaunieji trečiokai su mokytoja Lina Bružiene iš Sendvario progimnazijos Klaipėdoje moksleivių komanda „Sendvario greitieji" 94 narius į savo gretas.

Augant jaunajai vilčiai tikimės, kad sekančiame „Vilties bėgime 2020” susirinks dar gausesnė klasės komanda ir įsitrauks dar didesnis būrys neabejingų ir dėmesingų artimųjų!

Laukiame visų 2020.05.17 prie starto linijos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder