G. Neniškis skeptiškai vertina galimybę uždrausti lankytis Klaipėdos parkuose

G. Neniškis skeptiškai vertina galimybę uždrausti lankytis Klaipėdos parkuose

Nors antradienį pasigirdo kalbų apie tai, kad svarstoma uždrausti žmonių lankymą Klaipėdos miesto parkuose, trečiadienį surengtoje spaudos konferencijoje Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis į šią galimybę žvelgė itin skeptiškai.

„Man visą laiką kyla klausimas, o kas prižiūrės. Policija, viešoji tvarka užsiiminėja dabar tų žmonių keltuose transportavimu, pristatymu į viešbučius. Išnaudojame savo įstaigų resursus organizaciniams darbams. Aišku, sprendimą, tokį kaip rekomendacinį, galima priimti, bet ką daryti su žmonėmis? Reikia turėti resursus tokiems sprendimams įgyvendinti“, - sakė G. Neniškis.

Anot jo, jeigu Klaipėdos miesto savivaldybei būtų suteikta pagalba, būtų galima kalbėti ir apie tokį draudimą, tačiau šiuo metu, sakė G. Neniškis, tokios galimybės nėra.

„Vakarų ekspresas“ primena, kad Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas antradienį pareiškė svarstantis galimybę uždrausti lankytis uostamiesčio parkuose. Tai jis pasakė nuotolinės spaudos konferencijos metu, kai buvo paklaustas, ar po to, kai Klaipėdos rajono savivaldybė apribojo galimybę lankytis Olando kepurėje, miesto savivaldybė neplanuoja taip pat imtis draudimų.

„Ir jeigu reikės, o panašu, kad reikės, jie (ribojimai – aut. past.) bus padaryti“, - tąkart sakė V. Grubliauskas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder