Eismą uždarė vėliau nei planuota

Eismą uždarė vėliau nei planuota

Vakar ryte turėję prasidėti darbai Šilutės pl. ir Tilžės g. žiedinėje sankryžoje miestiečius išgąsdino per anksti - darbus atliekantys rangovai susivėlino, tad vairuotojai su nepatogumais susidūrė tik vakare.

"Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) dar praėjusią savaitę rangovų buvo informuotas, kad dalis žiedinės sankryžos ir atkarpa nuo žiedinės sankryžos iki VĮ "Kelių priežiūros" bus uždaryta pirmadienį 10 val. ryte.

Tačiau KKT galimą darbų vėlavimą jau buvo numatęs - vakar autobusai važiavo įprasta tvarka iki darbų pradžios 16.15 val.

"Nėra jokių problemų, kol gatvė neuždaryta. Abi atkarpos turėtų būti uždarytos antradienį ryte. Niekada vykdant darbus mieste atkarpų uždarymas sklandžiai nevyksta. Kol kas niekas nesikeičia - kai tik prasidės darbai, pradėsime važiuoti numatytu naujuoju maršrutu", - sakė KKT direktorius Gintaras Neniškis.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino, pirmadienį vyko tik paruošiamieji rangovų darbai. Jis patvirtino, kad realūs darbai prasidės antradienį ryte.

"Manau, kad rangovai suspės atlikti darbus per numatytą terminą. Apie tai su jais kalbėjome ir jie situaciją įvertino. Atkarpa neturėtų būti uždaryta ilgiau nei mėnesį", - tikino S. Budinas.

Numatyta, kad dėl darbų žiedinėje sankryžoje ir prie jos eismas bus sutrikdytas iki spalio 24 d.

 

Autobusų trasų pokyčiai nuo rugsėjo 25 d. (antradienio):

5, 5E ir 41 maršrutų autobusai (reisai šiaurės kryptimi) iš Šilutės plento neprivažiavę Sendvario žiedo suks į Paryžiaus Komunos gatvę, po to - į Komunarų gatvę ir grįš į nustatytą trasą Tilžės gatve. Pietų kryptimi - atvirkštine tvarka;
12 ir 12A maršrutų autobusai (reisai šiaurės kryptimi) į Taikos prospektą iš Šilutės plento suka Kauno gatve. Pietų kryptimi - atvirkštine tvarka;
14A autobusas, važiuodamas į Tilžės turgų, Sendvario darbų vietą aplenkia Komunarų-Paryžiaus Komunos gatvių-Šilutės plento apylanka. Grįždamas iš Tilžės turgaus darbų vietą aplenkia Mokyklos ir Bangų gatvėmis;
Tokias pat apylankas daro ir 21A autobusas, važiuodamas į Jakus ir grįždamas iš jų;
18 maršruto autobusas darbų vietą aplenkia važiuodamas Taikos prospektu iki Senojo turgaus, sukdamas į Bangų gatvę ir toliau patvirtinta trasa.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder